Intel Core i5 M450 AMD HD5650 Tabanlı Sistem macOS Kurulumunda boot0ss:error Hatası

atiriko

Hectopat
Forumdaki RAW dosyaları ile bilgisayarımı başlatamıyorum. Bu yüzden İatkos indireyim dedim ancak İatkos'un sitesi kapalı görünüyor. O yüzden indiremiyorum. Bu dosyaları bulmanın başka bir yolu var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat sosyaldaki dosyaları USB'ye yazıp bilgisayarı başlatmaya çalıştığımda boot0ss:error yazısı çıkıyor ekranda. Daha önce bu bilgisayara İatkos ile kurulum yapmıştım. O yüzden İatkos sordum.
Bilgisayarım Packard Bell Tİ75:
  • Intel Core i5 M450
  • AMD HD5650
  • 6 GB RAM

El Capitian ya da Yosemite deneyemedim çünkü sosyaldeki El Capitian ve Yosemite konularındaki linkler malesef çalışmıyor. Sistemimin çok eski olduğunun farkındayım ama şu anda yeni bir bilgisayar alabilecek bir bütçem yok malesef.

Teşekkürler. Mega hesabımda süre sınırı var. Şu an onun geçmesini bekliyorum. Daha sonra indirip haber veririm.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı