İntel Core İ7 3770K mı İ5 4670K mı ?

KudurtanPC

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu eylül'de oyun bilgisayarı toplayacağım ama işlemcinin hangisi olduğuna karar veremedim ?

Oyunlarda (Crysis 3,Watch Dogs,Battlefield 4,DayZ) hangisi daha yüksek FPS verir ?

Cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumunuz için teşekkür ederim 4670k daha yüksek FPS verir değil mi saydığım ve daha fazlası oyunlarda ?

4670k oyunlarda sana fazlasıyla yetecektir, 3770k ya vericegin parayla sisteme ssd ekleyebilirsin.

Son düzenleme:
Haswell ürün demedim zaten, benim Haswell mimarisi ürünü olan İ5 4670K daha iyidir demek istedim, lütfen okurken dikkat ediniz.
Şükür gözlerimde bir sorun yok, konuya gelen arkadaşlar da okumuştur zaten Haswell ürünü yazmışsınız.

Oyunda fps yi etkliyen en önemli faktör ekran kartıdır iki işlemci arasında fazla fark olmaz o yüzden ama daha yeni olduğu için 4670k yı öneririm.

Oyunda fps yi etkliyen en önemli faktör ekran kartıdır iki işlemci arasında fazla fark olmaz o yüzden ama daha yeni olduğu için 4670k yı öneririm.
4770k da olsa performansta bir fark olmaz. istersen fx x6 6300 koy ekran kartı verebildiği maximum performansı yine verir sonuçta darboğaz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…