yigithancivgin Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2014 #11 Peki parçalarım nasıl ? Uyumlu değil mi birbiriyle ???
yigithancivgin Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2014 #13 Sistem için çok heyecanlıyım uykularıma dokunuyor bir sonraki hafta sonu alacağım
Xəyal Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 4.024 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Azəbaycan,Bakı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik mühəndiliyi 11 Nisan 2014 #14 İ5 4670K stok fanla kullanmayın.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 11 Nisan 2014 #15 Şimdiden hayırlı olsun diyelim. Sistemi alınca fotoğraf paylaşırsan güzel olur.
yigithancivgin Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2014 #16 Neden peki ? Tabiki de paylaşacağım, sizlerin sayesinde bilgim oldu bu konularda çok teşekkürler
yigithancivgin Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2014 #18 Xəyal dedi: İ5 4670K stok fanla kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Stok fan neden kullanmayayım ? işlemciye göre yapılmıyor mu stok fanlar ? Silinen üye dedi: Fotoğraf için mi soruyorsun ? Genişletmek için tıkla... Hayır, Stok fan kullanmayınız mesajına sordum o soruyu
Xəyal dedi: İ5 4670K stok fanla kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Stok fan neden kullanmayayım ? işlemciye göre yapılmıyor mu stok fanlar ? Silinen üye dedi: Fotoğraf için mi soruyorsun ? Genişletmek için tıkla... Hayır, Stok fan kullanmayınız mesajına sordum o soruyu
M Mertcan Başel Ziyaretçi 11 Nisan 2014 #19 Fotoğraf koyarsan hayali sistem olamdığını anlarız. yigithancivgin dedi: Stok fan neden kullanmayayım ? işlemciye göre yapılmıyor mu stok fanlar ? Hayır, Stok fan kullanmayınız mesajına sordum o soruyu Genişletmek için tıkla... Stok fanla o işlemciye O.C. yapamazssınız.
Fotoğraf koyarsan hayali sistem olamdığını anlarız. yigithancivgin dedi: Stok fan neden kullanmayayım ? işlemciye göre yapılmıyor mu stok fanlar ? Hayır, Stok fan kullanmayınız mesajına sordum o soruyu Genişletmek için tıkla... Stok fanla o işlemciye O.C. yapamazssınız.
yigithancivgin Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2014 #20 Hayali sistem değil tabikide, Atacağım kesinlikle fotoğraf Şuanda O.C yapmaya ihtiyacım yok, haziran ayına doğru alırım belki havalar sıcak olacağından dolayı
Hayali sistem değil tabikide, Atacağım kesinlikle fotoğraf Şuanda O.C yapmaya ihtiyacım yok, haziran ayına doğru alırım belki havalar sıcak olacağından dolayı