UmkuT Kilopat Katılım 17 Eylül 2015 Mesajlar 617 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı | Muhasebe | Lojistik 4 Aralık 2017 #11 sogutucuyu alabilirim. AM4 uyumlu mu?
sceyhan Hectopat Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2018 #12 xLykia dedi: Hala satılık mı? Genişletmek için tıkla... Evet halen satılık. UmkuT dedi: sogutucuyu alabilirim. AM4 uyumlu mu? Genişletmek için tıkla... Uyumlu değil. Napster dedi: Selamlar, işlemci soğutucusunun aparatları ne durumda? Eksiği yoksa alabilirim onu. Genişletmek için tıkla... Diğer aparatları duruyor ama eksik var mı bilmiyorum. İşlemci Soğutucuyu şimdilik tek satmayı düşünmüyorum. Anakart yada İşlemci ile birlikte indirimli satabilirim.
xLykia dedi: Hala satılık mı? Genişletmek için tıkla... Evet halen satılık. UmkuT dedi: sogutucuyu alabilirim. AM4 uyumlu mu? Genişletmek için tıkla... Uyumlu değil. Napster dedi: Selamlar, işlemci soğutucusunun aparatları ne durumda? Eksiği yoksa alabilirim onu. Genişletmek için tıkla... Diğer aparatları duruyor ama eksik var mı bilmiyorum. İşlemci Soğutucuyu şimdilik tek satmayı düşünmüyorum. Anakart yada İşlemci ile birlikte indirimli satabilirim.
escapevet Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 486 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2018 #13 İyi satışlar.
ShadowMaster Megapat Katılım 6 Şubat 2017 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2018 #14 Hocam tamam derseniz işlemci anakart 1600 verebilirim.