yollkesen Centipat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 28 7 Eylül 2020 #1 Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Elimde Intel Core i7 M620 2.67 GHz bir işlemci var. PUBG açar mı sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2020
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2020 #2 yollkesen dedi: Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Elimde Intel Core i7 M620 2.67 GHz bir işlemci var. PUBG açar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Ekran kartına da bağlı. Ama yüksek ihtimalle açmayacaktır. Açsa bile oynayamazsın.
yollkesen dedi: Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Elimde Intel Core i7 M620 2.67 GHz bir işlemci var. PUBG açar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Ekran kartına da bağlı. Ama yüksek ihtimalle açmayacaktır. Açsa bile oynayamazsın.
Evilmonster Kilopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 767 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştiricisi 7 Eylül 2020 #3 yollkesen dedi: Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Elimde Intel Core i7 M620 2.67 GHz bir işlemci var. PUBG açar mı sizce? Genişletmek için tıkla... İşlemci yeterli fakat diğer sistem özellikleri de önemli. PUBG oynamak için minimum ve önerilen sistem gereksinimleri nelerdir? PUBG için minimum sistem gereksinimleri şunlardır:İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10İşlemci: Intel i5-4430 / AMD FX-6300Bellek: 8 GB RAMEkran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 2... support.pubg.com
yollkesen dedi: Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Elimde Intel Core i7 M620 2.67 GHz bir işlemci var. PUBG açar mı sizce? Genişletmek için tıkla... İşlemci yeterli fakat diğer sistem özellikleri de önemli. PUBG oynamak için minimum ve önerilen sistem gereksinimleri nelerdir? PUBG için minimum sistem gereksinimleri şunlardır:İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10İşlemci: Intel i5-4430 / AMD FX-6300Bellek: 8 GB RAMEkran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 2... support.pubg.com
rmzncvhr Picopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 379 Çözümler 3 7 Eylül 2020 #4 Açmasına açar da, pek performanslı olacağını zannetmiyorum. Ekran Kartının ve Ram'in özelliklerini de yaz.
Açmasına açar da, pek performanslı olacağını zannetmiyorum. Ekran Kartının ve Ram'in özelliklerini de yaz.
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 7 Eylül 2020 #5 yollkesen dedi: Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Elimde Intel Core i7 M620 2.67 GHz bir işlemci var. PUBG açar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ne ? İş görür bir kartın varsa 30FPS civarında oynanır. Ekran kartın yoksa o işlemcideki dahili HD Graphics birimi ile PUBG bırak akıcı CS:GO bile oynanmıyor onu da belirteyim.
yollkesen dedi: Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Elimde Intel Core i7 M620 2.67 GHz bir işlemci var. PUBG açar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ne ? İş görür bir kartın varsa 30FPS civarında oynanır. Ekran kartın yoksa o işlemcideki dahili HD Graphics birimi ile PUBG bırak akıcı CS:GO bile oynanmıyor onu da belirteyim.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.123 Çözümler 9 Yer Saratov 7 Eylül 2020 #6 Maalesef.
starkia Picopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 521 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2020 #7 Evilmonster dedi: İşlemci yeterli fakat diğer sistem özellikleri de önemli. Genişletmek için tıkla... İşlemci yeterli mi? Bilginizin olmadığı konulara neden yazıyorsunuz? Adamın elinde 1.nesil yetersiz bir işlemci var, öğrenin istedim.
Evilmonster dedi: İşlemci yeterli fakat diğer sistem özellikleri de önemli. Genişletmek için tıkla... İşlemci yeterli mi? Bilginizin olmadığı konulara neden yazıyorsunuz? Adamın elinde 1.nesil yetersiz bir işlemci var, öğrenin istedim.