İntel Core İ7 6700 İçin MSI RX 470 Nasıldır?

Arkadaslar RX 470 alınır mı?
  • İntel Core İ7 6700 İşlemci
  • MSI B250M Bazooka Anakart
  • Kingston 8 GB RAM
  • Samsung 950 PRO 250 GB M.2 SSD
  • Aerocool KCAS 600W POWER SUPPLY
  • Dark Shadow Kasa
  • Toshıba 1 TB Harddisk
  • Monitor (1440×900) çözünürlük

Bu sisteme MSI RX 470 alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınabilir ancak monitörünüzün 1440x900 olması, beni şaşırttı doğrusu. O kartın hakkı 1080p, almak istediğiniz performansı alamayabilirisin, yine de performansınız çok güzel olur.

Böyle bir ekran kartına göre monitör biraz kotu gibi Toshiba önermiyoruz. Onun dışında RAMi 16 GB yapabilirsiniz.Bu arada bütçenizi söyleyin şuan mobil'deyim ama yarın toplayabilirim. İyi akşamlar

Böyle bir ekran kartına göre monitör biraz kotu gibi Toshiba önermiyoruz. Onun dışında RAMi 16 GB yapabilirsiniz.Bu arada bütçenizi söyleyin şuan mobil'deyim ama yarın toplayabilirim. İyi akşamlar
Sistemi topladım. Sadece ekran kartı kaldı ve ayriyetten işlemcime soğutucu almama gerek var mı?
Şuan stok fan kullanıyorum.

Sistemi topladım. Sadece ekran kartı kaldı ve ayriyetten işlemcime soğutucu almama gerek var mı?
Şuan stok fan kullanıyorum.
Değerleriniz size göre iyiyse ve para yetmiyorsa gerek yok. @Jira dostum belki HDD iyidir ama Toshiba markasından özellikle laptopu ve bir çok ürünüyle başım yandı yüzden

Laptop dünya HDD mars. İkisini aynı kefeye mi koyuyorsunuz? Bir marka kötü bir şey yapıyorsa bu onun diğer ürettiklerini de kötü yapmaz. Sizdeki bariz bir şekilde ön yargı.
@Jira peki sizin dediğiniz gibi olsun ama önyargı değil hem laptopu hemde bir çok ürünüyle başım yandı HDD veya laptopla değil!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…