A AfyonleeSevki Decapat Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 207 31 Mart 2019 #11 Onur Altuğ Sever dedi: Yanılmıyorsam bu sene ortasında çıkması bekleniyordu. Daha ileriye yönelik daha güncel işlemciler olacak. Genişletmek için tıkla... Peki ya 1080P performansı?
Onur Altuğ Sever dedi: Yanılmıyorsam bu sene ortasında çıkması bekleniyordu. Daha ileriye yönelik daha güncel işlemciler olacak. Genişletmek için tıkla... Peki ya 1080P performansı?
J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.785 1 Nisan 2019 #12 Onur Altuğ Sever dedi: Bugün sistem toplayacak olsam önceliğim Ryzen olurdu hatta acelem yoksa üçüncü jenerasyon Ryzen'i beklerdim. Genişletmek için tıkla... tamam da intel'i soruyorum ben. intel'de hangisini önerirsin?
Onur Altuğ Sever dedi: Bugün sistem toplayacak olsam önceliğim Ryzen olurdu hatta acelem yoksa üçüncü jenerasyon Ryzen'i beklerdim. Genişletmek için tıkla... tamam da intel'i soruyorum ben. intel'de hangisini önerirsin?
Görkemthemaster Centipat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 171 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2019 #13 5-6 sene götürebilir.