Selam, Intel Core M3 işlemciye sahip bir Mac laptop almayı düşünüyorum. Logic Pro X, benzeri programlar ve kodlama programları kullanacağım. Fakat bu işlemciden emin olamadım. Sizce değer mi? (almayı düşündüğüm Mac, MacBook Air 2015)
Selam, Intel Core M3 işlemciye sahip bir Mac laptop almayı düşünüyorum. Logic Pro X, benzeri programlar ve kodlama programları kullanacağım. Fakat bu işlemciden emin olamadım. Sizce değer mi? (almayı düşündüğüm Mac, MacBook Air 2015)
Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.
ark.intel.com
Bu olduğunu düşünüyorum zaten bu olmasa bile M3 işlemcilerin çoğu kötüdür, fakat Apple optimizasyon ve yazılımı iyi olduğu için iyi olcağını düşünüyorum fakat alınmamasını tavsiye ederim.