Intel Core Ultra 7 155h işlemcili veya dengi bilgisayar önerisi

Trencmivront

Hectopat
Yer
Hatay/Samandağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Vivobook S15
Ryzen 9 8945HS
Radeon 780M
32GB RAM
1TB SSD
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Oyun bilgisayarlarından bahsetmiyorum. Harici ekran kartı olmayan, uzun pil ömrüne sahip, arada sırada oyun oynatacak, uygulama veya basit 2D oyunlar yapabileceğim, uzun yıllar götürecek bilgisayar bakıyorum. Bitkisel hayata girmişim gibi sadece prizlerin olduğu yerde bilgisayarı çalıştırabilmekten bıktım. Hayatımda sırf video oyunları yok o nedenle yolu değiştirmek için elimdekini değiştirmem lazım.
U7 olmasının sebebi NPU biriminin olması. Ve hayır, 2. nesil H işlemciyi beklemeyi düşünmüyorum. Yine de aynı fiyata daha iyi bir AMD'li bilgisayar olabilir.
U7 işlemcili bilgisayarların fiyat bandı genelde 30K-70K arası oluyor. Casper Nirvana X600 düşünmüştüm ama kullanıcıları genelde çok kırılgan olduğunu söylüyor. Aynı şeyi Lenovo Yoga ve ASUS Vivobook için de söylüyorlar gerçi. O nedenle kafam çok karıştı.
Şimdiden teşekkürler.

Bunun Core 5 olan modelini kullanıyorum çok memnunum. Eğer bütçen daha yüksek ise X Pro olanlarına da bakabilirsin.

Genelde ne tür işler yapıyorsun? Pil ömrü seni tatmin ediyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…