A Artien Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:30 #1 Intel Core Ultra 9 285H işlemcili bir laptopum var 5.40'a kadar hızı çıkabiliyor. Daha yeni aldım nasıl hızını arttırabilirim?
Intel Core Ultra 9 285H işlemcili bir laptopum var 5.40'a kadar hızı çıkabiliyor. Daha yeni aldım nasıl hızını arttırabilirim?
sametozbass Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 2.196 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:38 #2 H ise overclock yapamazsın hk ya da HX olması lazım ayrıca kendisi Turbo Boost ve soğutma iyiyse çıkabilir.
H ise overclock yapamazsın hk ya da HX olması lazım ayrıca kendisi Turbo Boost ve soğutma iyiyse çıkabilir.
A Artien Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:39 #3 sametozbass dedi: H ise overclock yapamazsın hk ya da HX olması lazım ayrıca kendisi Turbo Boost ve soğutma iyiyse çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Evet düz h peki overclock dışı bir yöntemle olmuyor mu ya da ihtiyacı olduğunda kullanıyor mu?
sametozbass dedi: H ise overclock yapamazsın hk ya da HX olması lazım ayrıca kendisi Turbo Boost ve soğutma iyiyse çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Evet düz h peki overclock dışı bir yöntemle olmuyor mu ya da ihtiyacı olduğunda kullanıyor mu?