INTEL CORE2 DUO E8500 Oyun için uygun mudur?

Haluksener

Hectopat
Daha fazla  
Elimde 10 yıllık bir toplama kasa bulunmakta ekran kartı ve PSU hariç değişeni yok bu parçayı almayı düşünüyorum LGA775 Pin P5KPL-AM SE anakartım 2 GB DDR2 RAM ve gt710 msi ekran kartım var 450w PSU alacağım bir şu parçada aklım kaldı. E8500 3.16 GHZ 6M 1333 ETS2 - CS:GO gibi oyunlarda ne derece FPS alırım? Bu kasa kardeşimin olacak yazın kendim 1.5k'ya yeni PC dizeceğim ona göre sormak istedim.

Arkadaşlar bir cevap istiyorum ona göre alacağım
#Güncel

Elimde 10 yıllık bir toplama kasa bulunmakta ekran kartı ve PSU hariç değişeni yok bu parçayı almayı düşünüyorum LGA775 Pin P5KPL-AM SE anakartım 2 GB DDR2 RAM ve gt710 msi ekran kartım var 450w PSU alacağım bir şu parçada aklım kaldı. E8500 3.16 GHZ 6M 1333 ETS2 - CS:GO gibi oyunlarda ne derece FPS alırım? Bu kasa kardeşimin olacak yazın kendim 1.5k'ya yeni PC dizeceğim ona göre sormak istedim.

Arkadaşlar bir cevap istiyorum ona göre alacağım
#Güncel
Ben bu kasaya yatırım yapmanızı doğru bulmuyorum. Zorunluluk var ise xeon işlemciler var 100 tl civarına. Kullanmadım ama kullanan kişiler çok performanslı olduğunu belirtiyorlar. Yanınada r7 240 alınabilir. Cs go ve türevlerinde sorun yaratmaz.

ya zaten bi işlemci alacağım önceden gt710m gelmişti her parça 10 yıl en kötü bi ekran kartı değişti işte bende kardeşime bırakmak istiyorum 500w psu gelecek zaten cs go da orta ayarda 60-70fps alıyor oyun teşekkür ederim cevap için.

ya zaten bi işlemci alacağım önceden gt710m gelmişti her parça 10 yıl en kötü bi ekran kartı değişti işte bende kardeşime bırakmak istiyorum 500w psu gelecek zaten cs go da orta ayarda 60-70fps alıyor oyun teşekkür ederim cevap için.
Kardesim bendede ayni ekran karti var ama islemcim e5200 karttan hic performans alamiyorum senin islemcin nedir?
Kardesim bendede ayni ekran karti var ama islemcim e5200 karttan hic performans alamiyorum senin islemcin nedir?

E8500 sizin işinizi görür ama 450 w psu almanıza gerek var mı bilmiyorum hiç.
450 w psu yerine ram'ları 4 GB yaparsanız kardeşiniz için bence baya bir sevap işlemiş olursunuz.
Yinede kendi kararınız.

Alabilirsiniz.
4gb ram
9800gt
e7500 sistemde 70-80fps alıyordum cs:go'da. Güncel oyunlar için yeni sistem aldım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı