Çözüldü Intel Corporation Extension 27.20.100.8476 güncellenmeli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Turkish Kebab

Hectopat
Makaleler
6
Merhabalar. Bugün Windows Update'de "Intel Corporation - Extension - 27.20.100.8476" güncellemesi çıktı. Uyumsuzluk yapar mı? İleriki bir Windows sürümüne yükselttiğimde uyumsuzluk yapar mı? Sistem;
GTX 1650 Mobile, İ7 9750H, 16 GB RAM, 1TB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, doğal olarak çıkarmaz gönül rahatlığıyla güncellemeyi yapabilirsin.
Hocam yükle'ye tıkladığım anda siyah ekran gelip gitti. Ben eskiden uyumsuz driver yüzünden format attırmıştım. Ayrıca anında yüklendi. İnşallah sorun yoktur.

Hocam yükle'ye tıkladığım anda siyah ekran gelip gitti. Ben eskiden uyumsuz driver yüzünden format attırmıştım. Ayrıca anında yüklendi. İnşallah sorun yoktur.
Herkes gibi bana da bu tür güncellemeler geliyor. Hatta BIOS güncellemesi geldiği bile oluyordu. Windows Update'den gelen her güncellemeyi gözüm kapalı yaparım.

Edit: Güncellemenin detaylarını şuradan öğrenebilirsin.

Siyah ekranı 2-3 saniyeliğine görmen normal bir durum. Ekran kartı güncellemelerinde olan normal bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…