kytrialol Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri HP 620 / Intel T4500 / Intel GMA 4500M / 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #1 RAM 4,00 GB Ekran kartı İntel GMA 3000 Anakart psvd2-mx İşlemci İntel E4500 Oyun oynamak istemistim ama açılmadı, sonra ekran kartım güncel mi diye bakmak istedim fakat ekran kartımın modeli, adı yazmıyordu. Ne yapmam gerek?
Oyun oynamak istemistim ama açılmadı, sonra ekran kartım güncel mi diye bakmak istedim fakat ekran kartımın modeli, adı yazmıyordu. Ne yapmam gerek?
KS KS kytrialol Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri HP 620 / Intel T4500 / Intel GMA 4500M / 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #11 Ümmet Tarhan dedi: Download .NET Framework - free official downloads | .NET Downloads for building and running applications with .NET Framework. Get web installer, offline installer, and language pack downloads for .NET Framework. dotnet.microsoft.com Bunu yükle sonra tekrar dene Genişletmek için tıkla... Tamam deneyim. Nasıl güncellicem bilmiyorumda. Son düzenleme: 27 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Ümmet Tarhan dedi: Download .NET Framework - free official downloads | .NET Downloads for building and running applications with .NET Framework. Get web installer, offline installer, and language pack downloads for .NET Framework. dotnet.microsoft.com Bunu yükle sonra tekrar dene Genişletmek için tıkla... Tamam deneyim. Nasıl güncellicem bilmiyorumda.
Ümmet Tarhan Kilopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 149 Çözümler 1 Yer Antalya 28 Nisan 2023 #12 kytrialol dedi: Tamam deneyim. Nasıl güncelleyeceğim bilmiyorumda. Genişletmek için tıkla... Programı çalıştırdığında tarayıcından sayfa açılacak oradan yapıyorsun. Artı 0 Eksi
kytrialol dedi: Tamam deneyim. Nasıl güncelleyeceğim bilmiyorumda. Genişletmek için tıkla... Programı çalıştırdığında tarayıcından sayfa açılacak oradan yapıyorsun.