TR_Nerox Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, benim Windows 10 bir laptopum var (HP Pavilion 15) ona Mac yazılımı yüklemek istiyorum olur mu? Ekran karti(NVIDIA 840M notebook) İşlemci(Intel i5 4. nesil tam olarak unuttum ama. Intel Graphics 4000)
Merhaba arkadaşlar, benim Windows 10 bir laptopum var (HP Pavilion 15) ona Mac yazılımı yüklemek istiyorum olur mu? Ekran karti(NVIDIA 840M notebook) İşlemci(Intel i5 4. nesil tam olarak unuttum ama. Intel Graphics 4000)
KS KS TR_Nerox Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #61 Cl0ver dedi: Ciddi bir sorun değil, yüksek ihtimalle yanlış SMBIOS yazdım Config dosyasına. Düzeltilir. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam sorunu çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
Cl0ver dedi: Ciddi bir sorun değil, yüksek ihtimalle yanlış SMBIOS yazdım Config dosyasına. Düzeltilir. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam sorunu çözebildiniz mi?
5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 13 Mart 2023 #62 TR_Nerox dedi: Merhaba hocam sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam birazdan bakacağım. Artı 0 Eksi
TR_Nerox dedi: Merhaba hocam sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam birazdan bakacağım.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.190 Makaleler 60 Çözümler 807 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #63 USB içindeki EFI'yi sil. Opencore EFI 0.8.7 created by kleyn.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr RAR'dan çıkart ve USB içine at. Config klasörü içindeki haswell laptop olan ismini config olarak değiştir ve USB/EFI/OC içine atıp dene. Artı 0 Eksi
USB içindeki EFI'yi sil. Opencore EFI 0.8.7 created by kleyn.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr RAR'dan çıkart ve USB içine at. Config klasörü içindeki haswell laptop olan ismini config olarak değiştir ve USB/EFI/OC içine atıp dene.
5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 13 Mart 2023 #64 haswellconfig.plist drive.google.com Bu config ile dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS TR_Nerox Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #65 Cl0ver dedi: haswellconfig.plist drive.google.com Bu Config ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu sınırını deneyim olmazsa moderatorun attığını deneyeceğim. Cl0ver dedi: haswellconfig.plist drive.google.com Bu Config ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Gene aynı hata hocam. claus dedi: USB içindeki EFI'yi sil. Opencore EFI 0.8.7 created by kleyn.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr RAR'dan çıkart ve USB içine at. Config klasörü içindeki Haswell laptop olan ismini Config olarak değiştir ve USB/EFI/OC içine atıp dene. Genişletmek için tıkla... Hocam bir burada var dediğiniz bunu mu atacağım 006 ile başlayanı mı? Dosya Ekleri mac3.png 41,6 KB · Görüntüleme: 30 Son düzenleme: 13 Mart 2023 Artı 0 Eksi
Cl0ver dedi: haswellconfig.plist drive.google.com Bu Config ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu sınırını deneyim olmazsa moderatorun attığını deneyeceğim. Cl0ver dedi: haswellconfig.plist drive.google.com Bu Config ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Gene aynı hata hocam. claus dedi: USB içindeki EFI'yi sil. Opencore EFI 0.8.7 created by kleyn.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr RAR'dan çıkart ve USB içine at. Config klasörü içindeki Haswell laptop olan ismini Config olarak değiştir ve USB/EFI/OC içine atıp dene. Genişletmek için tıkla... Hocam bir burada var dediğiniz bunu mu atacağım 006 ile başlayanı mı?
5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 13 Mart 2023 #66 TR_Nerox dedi: Hocam bir burada var dediğiniz bunu mu atacağım 006 ile başlayanı mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
TR_Nerox dedi: Hocam bir burada var dediğiniz bunu mu atacağım 006 ile başlayanı mı? Genişletmek için tıkla... Evet.
KS KS TR_Nerox Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #67 claus dedi: USB içindeki EFI'yi sil. Opencore EFI 0.8.7 created by kleyn.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr RAR'dan çıkart ve USB içine at. Config klasörü içindeki Haswell laptop olan ismini Config olarak değiştir ve USB/EFI/OC içine atıp dene. Genişletmek için tıkla... İlk hatayı verdi sürüm uyumlu değil dedi hocam. Cl0ver dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Başka çözümünüz var mı hocam. Artı 0 Eksi
claus dedi: USB içindeki EFI'yi sil. Opencore EFI 0.8.7 created by kleyn.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr RAR'dan çıkart ve USB içine at. Config klasörü içindeki Haswell laptop olan ismini Config olarak değiştir ve USB/EFI/OC içine atıp dene. Genişletmek için tıkla... İlk hatayı verdi sürüm uyumlu değil dedi hocam. Cl0ver dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Başka çözümünüz var mı hocam.
5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 13 Mart 2023 #68 TR_Nerox dedi: İlk hatayı verdi sürüm uyumlu değil dedi hocam. Başka çözümünüz var mı hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bir config daha atacağım uzun sürebilir drive'a yüklenmesini falan bekliyorum ayrıca geç atıyorum kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
TR_Nerox dedi: İlk hatayı verdi sürüm uyumlu değil dedi hocam. Başka çözümünüz var mı hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bir config daha atacağım uzun sürebilir drive'a yüklenmesini falan bekliyorum ayrıca geç atıyorum kusura bakmayın.
KS KS TR_Nerox Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #69 Cl0ver dedi: Hocam bir Config daha atacağım uzun sürebilir Drive'a yüklenmesini falan bekliyorum ayrıca geç atıyorum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok da hocam neden oluyor böyle anlamadım yanlış da yapmamışım bilgisayarımın desteği de var? Artı 0 Eksi
Cl0ver dedi: Hocam bir Config daha atacağım uzun sürebilir Drive'a yüklenmesini falan bekliyorum ayrıca geç atıyorum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok da hocam neden oluyor böyle anlamadım yanlış da yapmamışım bilgisayarımın desteği de var?
5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 13 Mart 2023 #70 TR_Nerox dedi: Sıkıntı yok da hocam neden oluyor böyle anlamadım yanlış da yapmamışım bilgisayarımın desteği de var? Genişletmek için tıkla... Hocam bir config daha atıyorum birazdan onunla deneyin bir de. Ayrıca aldığınız hata bilgisayarınız ile alakalı değil hocam. intelhaswell.plist drive.google.com Deneyin. Eğer sorun olursa bu config'leri de deneyin. config1.plist drive.google.com config2.plist drive.google.com Son düzenleme: 13 Mart 2023 Artı 0 Eksi
TR_Nerox dedi: Sıkıntı yok da hocam neden oluyor böyle anlamadım yanlış da yapmamışım bilgisayarımın desteği de var? Genişletmek için tıkla... Hocam bir config daha atıyorum birazdan onunla deneyin bir de. Ayrıca aldığınız hata bilgisayarınız ile alakalı değil hocam. intelhaswell.plist drive.google.com Deneyin. Eğer sorun olursa bu config'leri de deneyin. config1.plist drive.google.com config2.plist drive.google.com