CeyhunErcan Decapat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 63 6 Temmuz 2021 #1 Intel denetim masasını yüklerken böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Eski driver ile denedim driveri güncelleyerek de denedim fakat sonuç aynı. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleme: 6 Temmuz 2021
Intel denetim masasını yüklerken böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Eski driver ile denedim driveri güncelleyerek de denedim fakat sonuç aynı. Yardımcı olabilir misiniz?
M MacTavish53 Picopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 885 Çözümler 7 Yer İstanbul 6 Temmuz 2021 #2 DDU ile sürücüyü tekrardan kaldırıp Intel’in sitesinden beta olmayan sürücüyü kurar mısınız? Olmazsa tekrardan silip Windows Update ile alın sürücüyü. Artı 0 Eksi
DDU ile sürücüyü tekrardan kaldırıp Intel’in sitesinden beta olmayan sürücüyü kurar mısınız? Olmazsa tekrardan silip Windows Update ile alın sürücüyü.
KS KS CeyhunErcan Decapat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 63 6 Temmuz 2021 #3 MacTavish53 dedi: DDU ile sürücüyü tekrardan kaldırıp Intel’in sitesinden beta olmayan sürücüyü kurar mısınız? Olmazsa tekrardan silip Windows Update ile alın sürücüyü. Genişletmek için tıkla... Tamamdır şimdi deniyorum. MacTavish53 dedi: DDU ile sürücüyü tekrardan kaldırıp Intel’in sitesinden beta olmayan sürücüyü kurar mısınız? Olmazsa tekrardan silip Windows Update ile alın sürücüyü. Genişletmek için tıkla... Durum hala aynı. Son düzenleme: 6 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
MacTavish53 dedi: DDU ile sürücüyü tekrardan kaldırıp Intel’in sitesinden beta olmayan sürücüyü kurar mısınız? Olmazsa tekrardan silip Windows Update ile alın sürücüyü. Genişletmek için tıkla... Tamamdır şimdi deniyorum. MacTavish53 dedi: DDU ile sürücüyü tekrardan kaldırıp Intel’in sitesinden beta olmayan sürücüyü kurar mısınız? Olmazsa tekrardan silip Windows Update ile alın sürücüyü. Genişletmek için tıkla... Durum hala aynı.