Intel DH67CL sistem açılırken 3 bip sesi çıkarıyor

rubyayful

Femtopat
Merhaba. Anakarta start verir vermez 3 kısa bip sesi geliyor hangi RAM'i hangi slotu denersem deneyeyim görüntü alamıyorum yardım edecek var mı? Bu arada 3 bip sesi ben bilgisayarı kapatana kadar durmuyor 3 kere kısa bip sesi geliyor 2 saniye arayla tekrar geliyor.
Anakart: Intel DH67CL.

Elinde farklı RAM varsa onunla dene, oksitlenme sorununa karşı kontak spreyle RAM slotlarını yıkayabilirsin.
Kaç adet RAM var kaç GB detaylı bilgi verir misin?

3 adet 4 GB ve 3 adette 2 GB var hepsini silgiyle sildim ama gene de gene aynı 3 kere bip ama hepsini teker teker deniyorum 4 RAM slotu var hepsini tek tek denedim her slotta.

Hepsini tek tek farklı slotlarda dene hepsi arızalı olamaz, eğer o şekildeyse slotlarında sorun var.

Ben anakarttan süpheleniyorum islemci arızası vardı o zaman hiç bip sesi vermiyordu islemciyi degistirdim start verir vermez 3 bip veriyor elimde baska anakartta yok parçaları da deneyemiyorum çevremde bilgisayarcıda yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…