Intel DH67CL sistem açılırken 3 bip sesi çıkarıyor

rubyayful

Femtopat
Merhaba. Anakarta start verir vermez 3 kısa bip sesi geliyor hangi RAM'i hangi slotu denersem deneyeyim görüntü alamıyorum yardım edecek var mı? Bu arada 3 bip sesi ben bilgisayarı kapatana kadar durmuyor 3 kere kısa bip sesi geliyor 2 saniye arayla tekrar geliyor.
Anakart: Intel DH67CL.

Elinde farklı RAM varsa onunla dene, oksitlenme sorununa karşı kontak spreyle RAM slotlarını yıkayabilirsin.
Kaç adet RAM var kaç GB detaylı bilgi verir misin?

3 adet 4 GB ve 3 adette 2 GB var hepsini silgiyle sildim ama gene de gene aynı 3 kere bip ama hepsini teker teker deniyorum 4 RAM slotu var hepsini tek tek denedim her slotta.

Hepsini tek tek farklı slotlarda dene hepsi arızalı olamaz, eğer o şekildeyse slotlarında sorun var.

Ben anakarttan süpheleniyorum islemci arızası vardı o zaman hiç bip sesi vermiyordu islemciyi degistirdim start verir vermez 3 bip veriyor elimde baska anakartta yok parçaları da deneyemiyorum çevremde bilgisayarcıda yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…