FlayZ Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #1 Intel DP35DP LGA 775 DDR2 uyumlu ekran kartı ve RAM ne önerirsiniz? Evet biliyorum eski PC'mi yükselteceğim en iyi ne olur? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2023
Intel DP35DP LGA 775 DDR2 uyumlu ekran kartı ve RAM ne önerirsiniz? Evet biliyorum eski PC'mi yükselteceğim en iyi ne olur?
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 4 Haziran 2023 #2 FlayZ dedi: Intel DP35DP LGA 775 DDR2 uyumlu ekran kartı ve RAM ne önerirsiniz? Evet biliyorum eski PC'mi yükselteceğim en iyi ne olur? Genişletmek için tıkla... Bu anakartı istemenizin sebebi nedir? UEFI destekli olması mı?
FlayZ dedi: Intel DP35DP LGA 775 DDR2 uyumlu ekran kartı ve RAM ne önerirsiniz? Evet biliyorum eski PC'mi yükselteceğim en iyi ne olur? Genişletmek için tıkla... Bu anakartı istemenizin sebebi nedir? UEFI destekli olması mı?
FlayZ Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #3 myswagnotusual dedi: Bu anakartı istemenizin sebebi nedir? UEFI destekli olması mı? Genişletmek için tıkla... Hayır bilgisayar alacaktım ucuz yollu ikinci bilgisayarım olması için ondan sordum
myswagnotusual dedi: Bu anakartı istemenizin sebebi nedir? UEFI destekli olması mı? Genişletmek için tıkla... Hayır bilgisayar alacaktım ucuz yollu ikinci bilgisayarım olması için ondan sordum