Intel DQ67OW anakart ve CPU desteği nasıl?

• Konuyu başlatan Evir
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 838

Evir

Decapat
Merhaba arkadaşlar, Intel DQ67OW anakarta sahibim işlemcimi i7 3770K olarak yükselmeyi düşünüyorum ama anakartım sadece 2.nesil CPU destekliyor BIOS Update yaparsam destekler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır desteklemiyor. Yabancı kaynaklardan da baktım desteklemediğini söylemişler. İntel müşteri hizmetleri hatta demiş.

Hayır desteklemiyor. Yabancı kaynaklardan da baktım desteklemediğini söylemişler. Intel müşteri hizmetleri hatta demiş.

Tamam teşekkürler i5 2600K alacağım o zaman

Hayır desteklemiyor. Yabancı kaynaklardan da baktım desteklemediğini söylemişler. Intel müşteri hizmetleri hatta demiş.

Anakarat sitesinde destekeldigi işlemciler yazılmamış ama 3nesil destekliyor kardeşim. Çogu işlemcieler yazılmamış o yüzden 2 nesil geçmekte 3nesil destekliyor desteklemiyor diyenlere inanmayın. Millet kafasından sıkıp uyduruyor ya. BIOS ön yüklemesi vardır arkadaşlar UEFI BIOS vardır BIOS güncelemesi yapabailrsiniz Windows 11 sorunsuz kaldırıyor bu anakarat sadece overclock yapma özelliği yoktur.

Merhaba arkadaşlar, Intel DQ67ow anakarta sahibim işlemcimi i7 3770K olarak yükselmeyi düşünüyorum ama anakartım sadece 2.nesil CPU destekliyor BIOS Update yaparsam destekler mi?

Destekler dostum.
Sitesinde tam olarak hangi CPU'lar desteklendiği yazılmamış ama ikinci ve üçüncü nesil Intel işlemcileri takabilirsiniz. İyi günler dielrim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı