ahmtatlgn20 Megapat Katılım 22 Mart 2017 Mesajlar 266 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer İstanbul 2 Nisan 2023 #1 Ekran kartı GT 730 (Kepler GK208) Anakart Intel Desktop Board DQ67OW İşlemci i5-2500 Yukarıda belirtmiş olduğum sistemime Big Sur kurmak istiyorum fakat uyumluluk konusunda emin değilim. BIOS ayarlarında USB ayarı yok yani USB kontrolünü MacOS'e veremiyorum örneğin. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2023
Yukarıda belirtmiş olduğum sistemime Big Sur kurmak istiyorum fakat uyumluluk konusunda emin değilim. BIOS ayarlarında USB ayarı yok yani USB kontrolünü MacOS'e veremiyorum örneğin.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 2 Nisan 2023 #2 Big Sur kurabilirsiniz dediğiniz gibi. USB kontrolünü macOS'e veremiyorum kısmını anlayamadım, USB'den boot etmiyor mu yani?
Big Sur kurabilirsiniz dediğiniz gibi. USB kontrolünü macOS'e veremiyorum kısmını anlayamadım, USB'den boot etmiyor mu yani?
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #3 Kepler mimarisi olduğu için şanslısın. USB'yi tak çıkar yap olmazsa EFI bölümüne harf atayıp dene.
ahmtatlgn20 Megapat Katılım 22 Mart 2017 Mesajlar 266 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer İstanbul 2 Nisan 2023 #4 e.n.e.s dedi: Big Sur kurabilirsiniz dediğiniz gibi. USB kontrolünü macOS'e veremiyorum kısmını anlayamadım, USB'den boot etmiyor mu yani? Genişletmek için tıkla... Aynen USB'den boot edemiyorum Mac kontolü ele alamadığı için hata veriyor. 566156 dedi: Kepler mimarisi olduğu için şanslısın. USB'yi tak çıkar yap olmazsa EFI bölümüne harf atayıp dene. Genişletmek için tıkla... Tak çıkar kısmını hangi aşamada yapıyoruz acaba? Harf atamayı da deneyeceğim.
e.n.e.s dedi: Big Sur kurabilirsiniz dediğiniz gibi. USB kontrolünü macOS'e veremiyorum kısmını anlayamadım, USB'den boot etmiyor mu yani? Genişletmek için tıkla... Aynen USB'den boot edemiyorum Mac kontolü ele alamadığı için hata veriyor. 566156 dedi: Kepler mimarisi olduğu için şanslısın. USB'yi tak çıkar yap olmazsa EFI bölümüne harf atayıp dene. Genişletmek için tıkla... Tak çıkar kısmını hangi aşamada yapıyoruz acaba? Harf atamayı da deneyeceğim.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #5 Dediğim yöntemleri uygulayın. ahmtatlgn20 dedi: Tak çıkar kısmını hangi aşamada yapıyoruz acaba? Harf atamayı da deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... İmajı yazdırdıktan sonra. Ama fark etmiyor.
Dediğim yöntemleri uygulayın. ahmtatlgn20 dedi: Tak çıkar kısmını hangi aşamada yapıyoruz acaba? Harf atamayı da deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... İmajı yazdırdıktan sonra. Ama fark etmiyor.
ahmtatlgn20 Megapat Katılım 22 Mart 2017 Mesajlar 266 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer İstanbul 2 Nisan 2023 #6 Biraz araştırdım ve uğraştım da bu anakart ile zor biraz. Elimde zaten hali hazırda bi hackintosh olduğu için bununla savaşmaktan vazgeçtim.
Biraz araştırdım ve uğraştım da bu anakart ile zor biraz. Elimde zaten hali hazırda bi hackintosh olduğu için bununla savaşmaktan vazgeçtim.