Çözüldü Intel Driver and Support Assistant kurulumunda "Installer.msi cannot be found." hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kan012

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ilgili program daha önce bilgisayarımda mevcuttu ancak nedenini anlamadığım bir şekilde silinmiş. Tekrar yüklemek istedim ve aşağıdaki hatayı alıyorum.

Anlayıp yardımcı olabilecek var mıdır? Denetim Masası'ndan programı kaldırıp tekrar denedim, olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam Intel'in sitesinden unistaller programını indirip öyle kaldırdım. Sanırım dosya kalıntıları kaldığı için bu hatayı veriyordu. PC'yi tekrar başlatıp yeniden yükledim sanırım bu şekilde çözüldü. Manuel olarak aradığımda installer.MSI'ı bulamamıştım bilgisayarda, yardımlarınız için teşekkür ederim.
Bu sorunun kesin bir çözümünü bulamadım; lakin bir ISO dosyasını disk olarak bağladığımda, sistemin bunu birincil disk olarak algılayıp bir karışıklık yarattığını düşünüyorum. Bu durum, .MSI uzantılı kurulum dosyalarının hata vermesine sebep oldu. Önbelleğe alınan kurulum dosyasını manuel olarak seçerek bir süre idare etsem de, Windows'un sistem dosyalarının zarar görmesi sonucunda format atarak sorunu çözdüm.

C:\ProgramData\Package Cache klasörüne gidip, kurulum dosyasını manuel olarak seçmeyi deneyebilirsiniz. Dosyaları ayrıntılı olarak sıraladıktan sonra, son tarih ve saate bakarak doğru dosyayı bulabilirsiniz.

Hocam Intel'in sitesinden unistaller programını indirip öyle kaldırdım. Sanırım dosya kalıntıları kaldığı için bu hatayı veriyordu. PC'yi tekrar başlatıp yeniden yükledim sanırım bu şekilde çözüldü. Manuel olarak aradığımda installer.MSI'ı bulamamıştım bilgisayarda, yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…