TalhaGenc Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 198 30 Eylül 2020 #1 Intel'in driverları bunlar mı ve hangilerini yükleyeceğim? Not: Alacağım laptop FreeDOS. Dosya Ekleri 20200930_094349.jpg 44,3 KB · Görüntüleme: 63
A agalarsöztnüre Hectopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 831 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #2 TalhaGenc dedi: Intel'in driverları bunlar mı ve hangilerini yükleyeceğim? Not: Alacağım laptop FreeDOS. Genişletmek için tıkla... Alacağın laptopun dirverlarını niye ve nereye indiriyorsun. Model ne?
TalhaGenc dedi: Intel'in driverları bunlar mı ve hangilerini yükleyeceğim? Not: Alacağım laptop FreeDOS. Genişletmek için tıkla... Alacağın laptopun dirverlarını niye ve nereye indiriyorsun. Model ne?
TalhaGenc Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 198 30 Eylül 2020 #3 agalarsöztnüre dedi: Alacağın laptopun dirverlarını niye ve nereye indiriyorsun. Model ne? Genişletmek için tıkla... Ilk önce BIOS'u güncelleyip Windows kuracağım ama MSI sitesindeki driver eski baktım alacağım laptop. MSI GF75 Thin 10SCSR-264TR
agalarsöztnüre dedi: Alacağın laptopun dirverlarını niye ve nereye indiriyorsun. Model ne? Genişletmek için tıkla... Ilk önce BIOS'u güncelleyip Windows kuracağım ama MSI sitesindeki driver eski baktım alacağım laptop. MSI GF75 Thin 10SCSR-264TR
A agalarsöztnüre Hectopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 831 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #4 GF75 Thin 10SCSR 10. Nesil Intel® Core™ işlemci tr.msi.com
TalhaGenc Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 198 30 Eylül 2020 #5 agalarsöztnüre dedi: GF75 Thin 10SCSR 10. Nesil Intel® Core™ işlemci tr.msi.com Genişletmek için tıkla... Hocam tamamda driver eski baktım.
agalarsöztnüre dedi: GF75 Thin 10SCSR 10. Nesil Intel® Core™ işlemci tr.msi.com Genişletmek için tıkla... Hocam tamamda driver eski baktım.
A agalarsöztnüre Hectopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 831 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #6 BIOS driver başka nerede bulabilirsin.
TalhaGenc Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 198 30 Eylül 2020 #7 agalarsöztnüre dedi: BIOS driver başka nerede bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... BIOS demedimki ben sana Intel'in driverlerini dedim.
agalarsöztnüre dedi: BIOS driver başka nerede bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... BIOS demedimki ben sana Intel'in driverlerini dedim.
A agalarsöztnüre Hectopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 831 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #8 TalhaGenc dedi: BIOS demedimki ben sana Intel'in driverlerini dedim. Genişletmek için tıkla... BIOS indireceğim dedinya ondan dedim laptop gelince Driver Booster gibi bir yazılım halleder.
TalhaGenc dedi: BIOS demedimki ben sana Intel'in driverlerini dedim. Genişletmek için tıkla... BIOS indireceğim dedinya ondan dedim laptop gelince Driver Booster gibi bir yazılım halleder.
TalhaGenc Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 198 30 Eylül 2020 #9 agalarsöztnüre dedi: BIOS indireceğim dedinya ondan dedim laptop gelince Driver Booster gibi bir yazılım halleder. Genişletmek için tıkla... Driver Booster bir işe yaramio ben yukarıda görsel paylaştım hangisini yükleyeceğim.
agalarsöztnüre dedi: BIOS indireceğim dedinya ondan dedim laptop gelince Driver Booster gibi bir yazılım halleder. Genişletmek için tıkla... Driver Booster bir işe yaramio ben yukarıda görsel paylaştım hangisini yükleyeceğim.
A agalarsöztnüre Hectopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 831 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #10 Dostum sistemindeki parçaların ismini yazıp tek tek en son sürümü aratacaksın ve de Driver Booster nasıl işe yaramıyor.
Dostum sistemindeki parçaların ismini yazıp tek tek en son sürümü aratacaksın ve de Driver Booster nasıl işe yaramıyor.