Selaus4 Megapat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 464 Makaleler 1 Çözümler 9 28 Ekim 2022 #1 Böyle bir hata alıyorum. Uygulama önceden çalışıyordu ama bir anda çalışmamaya başladı. Sildim geri kurdum düzelmedi. Ne yapabilirim?
Böyle bir hata alıyorum. Uygulama önceden çalışıyordu ama bir anda çalışmamaya başladı. Sildim geri kurdum düzelmedi. Ne yapabilirim?
G Grenouille Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 914 Makaleler 1 Çözümler 31 28 Ekim 2022 #2 Tarayıcı güncel mi? Başka bir tarayıcıdan açmayı deneyin.
Selaus4 Megapat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 464 Makaleler 1 Çözümler 9 28 Ekim 2022 #3 Grenouille dedi: Tarayıcı güncel mi? Başka bir tarayıcıdan açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Chrome 107 kullanıyorum bildiğim kadarıyla son sürüm. Opera ve Microsoft Edge ile de denedim fakat hepsinde aynı hatayı veriyor.
Grenouille dedi: Tarayıcı güncel mi? Başka bir tarayıcıdan açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Chrome 107 kullanıyorum bildiğim kadarıyla son sürüm. Opera ve Microsoft Edge ile de denedim fakat hepsinde aynı hatayı veriyor.