Afeka Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 730 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ağustos 2022 #1 Kaldırırsam eksisi olur mu? Her açılışta sağ alttan kapatmaktan yoruldum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2022
Çözüm AzPişmişKöfte 13 Ağustos 2022 Afeka dedi: Kaldırırsam eksisi olur mu? Her açılışta sağ alttan kapatmaktan yoruldum. Genişletmek için tıkla... Her açılışta açılmasını istemiyor isen görev yöneticisi açıp başlangıca gel ve programı devre dışı bırak.
Afeka dedi: Kaldırırsam eksisi olur mu? Her açılışta sağ alttan kapatmaktan yoruldum. Genişletmek için tıkla... Her açılışta açılmasını istemiyor isen görev yöneticisi açıp başlangıca gel ve programı devre dışı bırak.
JustEmoBut Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 823 Çözümler 13 13 Ağustos 2022 #2 Ben kullanmıyorum hiçbir eksisini görmedim. Artı 0 Eksi
AzPişmişKöfte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.679 Makaleler 2 Çözümler 12 13 Ağustos 2022 #3 Afeka dedi: Kaldırırsam eksisi olur mu? Her açılışta sağ alttan kapatmaktan yoruldum. Genişletmek için tıkla... Her açılışta açılmasını istemiyor isen görev yöneticisi açıp başlangıca gel ve programı devre dışı bırak. Artı 0 Eksi Çözüm
Afeka dedi: Kaldırırsam eksisi olur mu? Her açılışta sağ alttan kapatmaktan yoruldum. Genişletmek için tıkla... Her açılışta açılmasını istemiyor isen görev yöneticisi açıp başlangıca gel ve programı devre dışı bırak.
Efe532Pro111 Centipat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #4 Başlangıç uygulamalarından kapatabilirsiniz. Buyurun rehberi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Başlangıç uygulamalarından kapatabilirsiniz. Buyurun rehberi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Uryu Ishida Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 292 Çözümler 3 13 Ağustos 2022 #5 Intel'in softwareleri genellikle gereksiz oluyor birkaç tanesi dışında rahatlıkla kaldırabilirsiniz. Artı 0 Eksi
rootuser Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 808 Makaleler 4 Çözümler 4 13 Ağustos 2022 #6 AzPişmişKöfte dedi: Her açılışta açılmasını istemiyor isen görev yöneticisi açıp başlangıca gel ve programı devre dışı bırak. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden kapatman yetmiyor maalesef. Bende kapalı yinede başlangıçta açılıyor. msconfig ile başlangıç servislerindende kapatman gerekiyor. Artı 0 Eksi
AzPişmişKöfte dedi: Her açılışta açılmasını istemiyor isen görev yöneticisi açıp başlangıca gel ve programı devre dışı bırak. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden kapatman yetmiyor maalesef. Bende kapalı yinede başlangıçta açılıyor. msconfig ile başlangıç servislerindende kapatman gerekiyor.