Merhaba,
Dizüstü bilgisayarımda Intel Driver sitesine girdiğimde güncelleme gözüküyor, güncellemeyi buradan mı yoksa bilgisayarın driver indirme sayfasından mı yapmak lazım? Ayrıca ekteki fotoğrafta da bir uyarı veriyor, ne olduğunu anlamadım şahsen. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Merhaba,
Dizüstü bilgisayarımda Intel Driver sitesine girdiğimde güncelleme gözüküyor, güncellemeyi buradan mı yoksa bilgisayarın driver indirme sayfasından mı yapmak lazım? Ayrıca ekteki fotoğrafta da bir uyarı veriyor, ne olduğunu anlamadım şahsen. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Ben İntel kullanırken hep buradan yapıyordum daha sağlıklı bence. Uyarının sebebi ise laptopun kendine özel sürücüler mevcut olabiliyor onlar da ya üreticinin sitesinde ya da laptopun kendi uygulamasında oluyor. Tavsiyem o girdiğiniz siteden güncelleyin hepsini sorun yaşamazsınız.
Bu güncellemeleri yapmaya gerek var mı? Windows DCH sürüculeri nedir aciklamasinda onu yüklersem OEM kaldirilabilir gibi bir şey yaziyor, ne oluyor tam olarak?
www.technopat.net
Ek olarak Intel Driver & Support Assistant yazılımını pek önermiyorum. Arayüzde indirme problemleri oluyor genelde. Tıklıyorsun inmiyor, kuruluma basıyorsun kurmuyor vs... Elle indirip kurmanı öneririm.