Intel Driver & Support Assistant logosu görünmüyor

kanfur

Megapat
Daha fazla  
Intel Driver & Support Assistant logosu gizli simgeler kısmında ama görünmüyor. Güncelleme gelip gelmediğini anlamıyorum, sorun ne olabilir? Uygulama olarak var ama hayelet gibi, üzerine gelince belli oluyor yüklü olduğu ama görünmüyor. Silip yenien yükledim fakat bir şey değişmedi.

1.png

Intel Driver & Support Assistant logosu gizli simgeler kısmında ama görünmüyor. Güncelleme gelip gelmediğini anlamıyorum, sorun ne olabilir? Uygulama olarak var ama hayelet gibi, üzerine gelince belli oluyor yüklü olduğu ama görünmüyor. Silip yenien yükledim fakat bir şey değişmedi.

Eki Görüntüle 1543400

Hocam çözümünü bilmiyorum fakat üzerine gelince güncel veya güncellemeye göre 2 güncelleme mevcut gibisinden yazı görürsünüz haftada bir aklınıza geldikçe bakabilirsiniz.

Bağlantıdaki yöntemi deneyin. Denemeden önce simge durumunda olan tüm uygulamaları kapatın. Spotify özellikle ön bellek temizleyince sorun yaşanıyor. O yüzden görev yöneticisinden tüm uygulamaları kapatıp yapın.

Bağlantıdaki yöntemi deneyin. Denemeden önce simge durumunda olan tüm uygulamaları kapatın. Spotify özellikle ön bellek temizleyince sorun yaşanıyor. O yüzden görev yöneticisinden tüm uygulamaları kapatıp yapın.
Teşekkürler. Deneyeceğim

Evet işe yaradı son videodaki çok teşekkürler.

Teşekkürler. Deneyeceğim

Bu son videoki benim daha büyük problemim olan ama çözmekten vazgeçtiğim sorunu mu çözdü! oyun iconlarımın etrafındaki çerçevere sorununu.ama Intel Driver & Support Assistant logosu hala görünmüyor.ben kayıt defeterinden image leri sildim sorunu çözdüm ama sanırım burda bunun görünmeme sorununa sebep oldu.galiba kayıt defterinden Intel Driver & Support Assistant logosu düzelecek ama oradan nasıl yaparım bilemedim.

bana intel driver support asistant regedit dosyasını bulabilir misin?araştırıyorum bulamadım.onu yüklersem düzeleceğine inanıyorum çünkü burdan bozdum sanırım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı