Akatshix Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 590 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #1 Merhabalar, ben şu sürücüyü **İntel 6.-10. İşlemci** indirecektim indirdim fakat Zaman Aşımı diyor tıklıyorum indirilmiyor falan. Bir çözümü var mıdır?
Merhabalar, ben şu sürücüyü **İntel 6.-10. İşlemci** indirecektim indirdim fakat Zaman Aşımı diyor tıklıyorum indirilmiyor falan. Bir çözümü var mıdır?
FizzKhalifa_07 Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 874 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 4gb Ram İntel UHD 605 İ3 4. Nesil Cinsiyet Erkek Meslek Nazi Ordusunda General 8 Nisan 2023 #2 Intel'in uygulamsından mı indiriyorsunuz.
Akatshix Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 590 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #3 FizzKhalifa_07 dedi: Intel'in uygulamsından mı indiriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır , yani evet uygulaması indirilik halde güncelleme oldugunda üstüne tıklıyorum , o da direk beni siteye atıyor ve siteden indiriyorum. FizzKhalifa_07 dedi: Intel'in uygulamsından mı indiriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet ustam artık cevap verir misin ? of artık ama of Son düzenleme: 9 Nisan 2023
FizzKhalifa_07 dedi: Intel'in uygulamsından mı indiriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır , yani evet uygulaması indirilik halde güncelleme oldugunda üstüne tıklıyorum , o da direk beni siteye atıyor ve siteden indiriyorum. FizzKhalifa_07 dedi: Intel'in uygulamsından mı indiriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet ustam artık cevap verir misin ? of artık ama of