Utku5225 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, Intel işlemci driverimi güncelleyemiyorum açamıyorum hiçbir şey yapamıyorum DDU ile silip tekrar denedim ancak olmuyor Intel driver and Support uygulamasından install diyorum ancak böyle bir hata veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2024
Arkadaşlar merhaba, Intel işlemci driverimi güncelleyemiyorum açamıyorum hiçbir şey yapamıyorum DDU ile silip tekrar denedim ancak olmuyor Intel driver and Support uygulamasından install diyorum ancak böyle bir hata veriyor.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.823 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 7 Ağustos 2024 #2 Sorunun sebebi hata mesajında açıkça yazıyor. Nereye kurdunuz uygulamayı? Artı 0 Eksi
KS KS Utku5225 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #3 Bora Dere dedi: Sorunun sebebi hata mesajında açıkça yazıyor. Nereye kurdunuz uygulamayı? Genişletmek için tıkla... Ben bir şey kurmadım ancak nereye kurmam gerekiyor? Bora Dere dedi: Sorunun sebebi hata mesajında açıkça yazıyor. Nereye kurdunuz uygulamayı? Genişletmek için tıkla... Daha doğrusu kurulum ekranı hiç gelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: Sorunun sebebi hata mesajında açıkça yazıyor. Nereye kurdunuz uygulamayı? Genişletmek için tıkla... Ben bir şey kurmadım ancak nereye kurmam gerekiyor? Bora Dere dedi: Sorunun sebebi hata mesajında açıkça yazıyor. Nereye kurdunuz uygulamayı? Genişletmek için tıkla... Daha doğrusu kurulum ekranı hiç gelmedi.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.823 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 7 Ağustos 2024 #4 Bu ekranı alacak ne yapıyorsunuz? Nereden çalıştırıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Utku5225 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #5 Bora Dere dedi: Bu ekranı alacak ne yapıyorsunuz? Nereden çalıştırıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Intel driver and Update. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2024 Artı -1 Eksi
Bora Dere dedi: Bu ekranı alacak ne yapıyorsunuz? Nereden çalıştırıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Intel driver and Update.