Intel Duo Core E6400 sıcaklığı normal mi?

brunixwhite

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, G41-M Combo anakart ve Intel Duo Core E6400 işlemcim var. Oyun içi kullanım değerlerine baktığımda işlemcinin düşük sıcaklıkta(40-50 derece) çalıştığını fakat yoğun bir şekilde çalıştığını (%90-%100) gördüm. Intel'in kendi sayfasında işlemcinin maksimum sıcaklığı 60 derecelerde gösteriyordu. Bunun bir sorun mu yoksa normal bir şey mi olduğunu sormak istiyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    8,9 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam %54 darboğazınız var. Tavsiyem işlemciniz ısınmıyorken overclock öğrenip işlemciye overclock yapmanız. Şu an ekran kartınızın performansından %54 kayıp yaşıyorsunuz.

Mafia2 ve CS:GO oynuyorum 49 dereceyi geçmiyor işlemcim E6700.

Şimdi ekran kartınız darboğaz yapıyor bence oyunun ayarlarıyla oynayın biraz mesela gölge düşük'SE ortaya alın kenar yumuşatmayı açın %100 kullanmasını sağlayın.

AMD Radeon HD 6570.

Maalesef zaten en düşükte. :/

Eğer ekran kartınızı %100 kullandırabilirseniz 30 FPS alıyorsanız yine 30 alırsınız.

Bu derece çok iyi aslında 40 50 derece aslında anakartınızda destekliyor yerinizde olsam overclock yapardım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…