J joseph055 Decapat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #1 RAM 2 GB Bu iki işlemcim var hangisiyle MC(Minecraft oynanır kardeşime elimde olan donanımlarla PC'yi düzeltmeye çalışıyorum. Hangisi daha yararlı olur?
Bu iki işlemcim var hangisiyle MC(Minecraft oynanır kardeşime elimde olan donanımlarla PC'yi düzeltmeye çalışıyorum. Hangisi daha yararlı olur?
Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 25 Temmuz 2024 #2 joseph055 dedi: Bu iki işlemcim var hangisiyle MC(Minecraft oynanır kardeşime elimde olan donanımlarla PC'yi düzeltmeye çalışıyorum. Hangisi daha yararlı olur? Genişletmek için tıkla... Intel Celeron G550. RAM'i 8 GB yaparsan daha iyi olur.
joseph055 dedi: Bu iki işlemcim var hangisiyle MC(Minecraft oynanır kardeşime elimde olan donanımlarla PC'yi düzeltmeye çalışıyorum. Hangisi daha yararlı olur? Genişletmek için tıkla... Intel Celeron G550. RAM'i 8 GB yaparsan daha iyi olur.
7 793692 Decapat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 3.432 Çözümler 22 25 Temmuz 2024 #3 joseph055 dedi: Bu iki işlemcim var hangisiyle MC(Minecraft oynanır kardeşime elimde olan donanımlarla PC'yi düzeltmeye çalışıyorum. Hangisi daha yararlı olur? Genişletmek için tıkla... Minecraft oynatır ama donar, Minecraft'ın eski sürümlerini OptiFine modu ile rahat oynatır hocam. Intel Celeron G550.
joseph055 dedi: Bu iki işlemcim var hangisiyle MC(Minecraft oynanır kardeşime elimde olan donanımlarla PC'yi düzeltmeye çalışıyorum. Hangisi daha yararlı olur? Genişletmek için tıkla... Minecraft oynatır ama donar, Minecraft'ın eski sürümlerini OptiFine modu ile rahat oynatır hocam. Intel Celeron G550.