Ben de sizin cevabınızı bekliyordum açıkcası. Geçen gün ekran kartı araştırırken sizin ekran kartı tercihi için yapmış oldğunuz röportaj videoyu izledim , çok bir şey anlayamadım yani ama ufuk açtı biraz (sondan 2. rakam misal bugünde RAM'lere bakıyodum CL değerini merak ettim google yazınca yine sizin makaleniz karşıma çıkınca dedim bir şey edip Recep Bey'den tavsiye almam lazım. Foruma üye oldum özel mesaj atayım dedim 200 barajına takıldım ,Face sayfanızı beğendim mail adresini aradım bulamadım, iyi ki burda gördünüz de yardımcı oldunuz
Ayrıca bir şey daha belirteyim ; bu revizyondan sonra 2 adet 120 GB SSD (550/515lerden) alıp RAID 0 la mı bir şeyle birbrlerine bağlayp çok daha hızlı hale getirme durumu varmış , belirttiğinz anakart bu işem için uygun mudur? Değilse anakartı ona göre uyarlarsanız sevinirm. Çok da yük oldum ama kusura bakmayın
ayrıca bişi daha belirteyim ; bu revizyondan sonra 2 adet 120 gb ssd(550/515lerden) alıp raid 0 lamı bişiyle birbrlerine bağlayp çok daha hızlı hale getirme durumu varmış , belirttiğinz anakart bu işem için uygunmudur? değilse anakartı ona göre uyarlarsanız sevinirm. Çokda yük oldum ama kusura bakmayın
+350 lira daha ekleyip bütçeye 16 GB 2133 RAM ve FX 8120 işlemciyle alışverişi tamamladık. İnsan doğası biraz doyumsuz ver az daha olsun daha iyi diye diye durduk yere 1,700 lira içeri girdik Yardımlarınız için hepinize teşekkürler. Sistem performansını da bilahare paylaşırım artık.
+350 lira daha ekleyip bütçeye 16 gb 2133 ram ve fx 8120 işlemciyle alışverişi tamamladık. insan doğası biraz doyumsuz ver az daha olsun daha iyi diye diye durduk yere 1,700 lira içeri girdik yardımlarınız için hepinize teşekkürler. sistem performansını da bilahare paylaşırım artık