Merhabalar öncelikle sistemimden memnun değilim çünkü kendisi eski ve yavaş. Bende yavaştan sistem toplama işlerine gireyim dedim. Anakartı değiştirmeye karar verdim. E5300 işlemci için hangi anakartı önerirsiniz?
Sistem toplama işine girdiysen o işlemciyi artık emekliye ayır ve bütçen doğrultusunda güncel bir sistem toplamanı öneririm. Çünkü Pentium, Core 2 Duo gibi 775 pin işlemcilerin devirleri çoktaaan kapandı.
Merhabalar öncelikle sistemimden memnun değilim çünkü kendisi eski ve yavaş. Bende yavaştan sistem toplama işlerine gireyim dedim. Anakartı değiştirmeye karar verdim. E5300 işlemci için hangi anakartı önerirsiniz?
Elinizde anakart var mı? E5300 maksimum GT 710 gibi dandik ekran kartlarını kaldırabilir. Önerim Q serisi bir işlemci. O işlemciden de umudunuz yüksek olmasın, maksimum besleyebildiği ekran kartı GTX 950 falan.
Eğer anakartın Quad destekliyor ise Core 2 Quad Q8*** veya Q9*** serilerinden işlemci takıp RAM upgrade yapıp seçtiğiniz işlemciye göre bir ekran kartı alabilirsin.