Intel E5300 uyumlu anakart önerisi

Eğer anakartın Quad destekliyor ise Core 2 Quad Q8*** veya Q9*** serilerinden işlemci takıp RAM upgrade yapıp seçtiğiniz işlemciye göre bir ekran kartı alabilirsin.
Onlarda yetersiz gelmeye başladı. Dediğim gibi, en baştan alsın işlemciyi. 4.-5. nesil Intel sistem toplarsa yeterli olur.

Onlarda yetersiz gelmeye başladı. Dediğim gibi, en baştan alsın işlemciyi. 4.-5. nesil Intel sistem toplarsa yeterli olur.
4.nesil İntel işlemcilerin fiyatları uçmuş durumda.
O fiyata R3 1200 sistem daha mantıklı. Ah be, keşke kazık olmayan güzel bir ikinci el piyasamız olsaydı.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Eğer anakartın Quad destekliyor ise Core 2 Quad Q8*** veya Q9*** serilerinden işlemci takıp RAM upgrade yapıp seçtiğiniz işlemciye göre bir ekran kartı alabilirsin.

Anakartım Foxconn 2A8CH destekler mi hiç bilmiyorum.

Ben GT 710 ekran kartına bile razıyım.

Msi 7529 v1.1 var bende e5300 takılı ama çalışıp çalışmadığından emin değilim. Ama zamanında bu anakarta takıldıysa çalıştırıyordur yani bu tip anakart.

Böyle bir tipi var. Amd athlon 64 x2 ve anakartı da var ama onunda çalışıp çalışmadığından emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…