Intel E6800 Sistem Yükseltme

dragneel55

Hectopat
Selam Technopatlar. H1Z1 oynamak için sistemimi upgrade yapmak istiyorum (Cidden bu oyunun hastasıyım) Oyunu aldım fakat ciddi anlamda kasıyor. Sistemim şu şekilde:
-Intel dual core e6800 3.33 ghz işlemci
-Pegatron ipx41-d3 anakart
-Zotac GTX 650 ekran kartı ( Gpu Clock:1059/1610---Memory:1250/1496 yaptım. Fakat hiçbir fark göremedim. İşlemciden ötürü sanırım. )
-24 amper 400 W PSU
-4 gb ( 2x2 ) 1066 mhz ram

Arkadaşlar bu sistemi kurtarma olanağım var mı ? Komple baştan toplayamam, bu kasayı satamam çünkü satabileceğim birileri yok burada. Bu sisteme upgrade yapmak istiyorum. Dediğim gibi hedefim AC Unity filan değil. Cevaplarınızdan ötürü şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

Edit: Quad core işlemci bu sistemi adam edip de H1Z1'i 50 fps üstünde çalıştırır mı acaba ? Teşekkürler.

İşlemcin gayet iyi. Ona bir şey demiyorum. Belleklerin frekansını bırak, olduğu gibi kalsın. Çünkü kendisi zaten işlemcinin frekansa göre otomatik olarak ayarlanacak. Ekran kartın da gayet iyi. Ama SSD olmadan bu oyunu oynama bence. SSD'nin içine Windows kurarsın, 1-2 programı kurduktan sonra oyunu da kurarsın. Gayet de güzel oynarsın yani. Bu arada diskini de yazmamışsın.

Gecikme için kusura bakmayın öncelikle. Konuya gelecek olursak, işlemcim çok çok düşük performans veriyor. Kötü olduğunu anladım. Ekran kartımı gidip de i5 3470'li sisteme taktım fark çok çok büyük anlaşılıyor. Bu core 2 quad veya core 2 extreme kurtarır mı sistemi acaba ? Eylül ayına kadar idare etmek istiyorum, sonrasında doğru dürüst sistem toplayacağım zaten.

Kurtarır ama şimdilik ilerisi için düşünüyosan yeni nesile geç Core 2 işlemciler eski mimari ama performansı G3258'i sollayabilecek durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…