Intel E7400 sisteme ekran kartı önerisi

Faruk Kantar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat ailesi. Bilgisarımda CS:GO oynamak istiyorum. Bu sisteme RAM alacağım + olarak ekran kartı önerisi olan var mı en uygunundan? Birde almışken kasmasın oynayabileyim. Yani şimdiki sistemimle fark olmayacaksa işlemcim çok kötüyse hiç gerek yok. Bazı arkadaşlarım ''R7 240'' kartını önerdi ama diğer arkadaşlarım kesinlikle darboğaz olur, ben E8400 ile topladığımda olmuştu overlock yaptım dedi. Bir yardımcı olursanız sevinirim. Eğer sistemde CS:GO oynanacak potansiyel yoksa 2 sene daha bekleyip üniversitede laptop alacağım.
  • Anakart: P5KPL-SE
SİSTEM.png
SİSTEM 2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
E7400 bende de var. CS:GO'da eski düşük ekran kartlarına bile darboğaz yapıyor 40-70 FPS arası ancak verebiliyor ve ani FPS droplarına neden oluyor. Hangi ekran kartını alırsan al FPS değerin 70'i geçemeyecek. Ben 3.1GHz OC yaparak da denedim pek birşey değişmiyor işlemci neredeyse herşeyde darboğaz yapıyor. Yapabiliyorsan sistemi değiş.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı