Intel E7500 için ekran kartı yükseltmesi

Fabricio

Centipat
Herkese merhaba, benim sistemim:
  • Intel Core Duo 2 E7500 2.93GHz
  • Anakart G41MT-S2
  • 4 GB RAM
  • NVIDIA GTS 250
Bildiğiniz üzere GTS 250 DX10. Ben çok grafik performansı beklemiyorum, Low'da oynarım. Ekran kartımı DX11 olan bir ekran kartıyla değiştirmek istiyorum. Ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

HD 5770 alabilirsin veya 550 Ti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne oynamak istiyorsun dostum ?

Vampyr, ac son ( 2 oyunu hariç) serisi, CoD ghost gibi oyunları.

Vampyr, ac son ( 2 oyunu hariç) serisi, CoD ghost gibi oyunları.
Anladım lakin işlemciniz biraz zayıf. Başlat veya arama menüsüne "dxdiag" yazıp bana resmini atabilir misiniz?
Pardon sistem modelini yazmışsınız gözümden kaçmış

Öncelikle size tavsiyem Core 2 Quad Q8XXX veya daha güçlü bir işlemci kullanmanız yönünde. İşlemciyi 60-70 TL aralığında, hatta daha ucuza bile temin edebilirsiniz.

İkinci tavsiyem ekran kartı yönünde Radeon HD 6510, HD6570, HD5570, HD5670 (HD 5670 GDDR5 modeli) yahut GTX550 Tİ, GT730 2/4G kullanmanız yönündedir. Yazdığım ekran kartı modellerinin hepsi işinizi görür. GTX modelleri biraz daha pahalı ve anlaşılacağı gibi biraz daha güçlü. Ekran kartlarını da 125-350 TL aralığında temin edebilirsiniz. İşlemci değiştirmek istemiyorsanız Radeon kartlardan birini seçmenizi tavsiye ederim.

Not: GTX 550 Tİ ve üzeri bir kart kullanacaksanız sertifakasız PSU kullanmanızı tavsiye etmem. Önerdiğim minimum PSU modeli 500W +80 Bronze'dur.

Anladım hocam cevabınız için teşekkür ederim dediğiniz gibi Core 2 Quad'e geçip çok da fiyatta uçmadan ekran kartını alırım. Tekrar teşekkürler.
Not: GTX 550 Tİ ve üzeri bir kart kullanacaksanız sertifakasız PSU kullanmanızı tavsiye etmem. Önerdiğim minimum PSU modeli 500W +80 Bronze'dur.
Güç kaynağım böyle dediklerinizi yaparsam herhangi bir sorun çıkartır mı yoksa bunu da değiştirmeli miyim?

Dosya Ekleri

• 058c45e1-f2d1-40cf-88d8-f705bc4fa6a1.jpg
    139 KB · Görüntüleme: 54
Güç kaynağınız dandik sertifikalılardan bile randımanlı çalışacaktır. Sorun çıkartacağını zannetmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…