nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.122 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #1 Merhaba ben Intel ekran kartımı aktif etmek istiyorum normalde vardı ama format atınca gitti bunu nasıl duzeltebilirim? İşlemci i3 6100u. Ekran kartı NVIDIA GTX 940M.
Merhaba ben Intel ekran kartımı aktif etmek istiyorum normalde vardı ama format atınca gitti bunu nasıl duzeltebilirim? İşlemci i3 6100u. Ekran kartı NVIDIA GTX 940M.
SARAÇLI Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.917 Çözümler 18 Yer Balıkesir 17 Mart 2023 #2 Windows güncelleyince otomatik aktif olur. Olmaz ise Intel driver assistant indirebilirsin. Intel® Driver & Support Assistant The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available. www.intel.com
Windows güncelleyince otomatik aktif olur. Olmaz ise Intel driver assistant indirebilirsin. Intel® Driver & Support Assistant The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available. www.intel.com