Merhaba, ben Intel ekran kartımı güncellemek istiyorum. Bir şey olur mu? Ve nasıl güncellerim? Intel'in sitesinden kendime göre olan güncellemeyi bulamıyorum. Fakat otomatik Intel güncelleme uygulaması indirdim. Intel Driver Support Assistant. Burada 3 tane güncelleme veriyor. Ama ben sistemimde olan ekran kartımla güncelleyecek olan Intel ekran kartımın aynı olduğundan emin değilim.
Hocam çözünürlüğü değiştirdi. Ve 60 Hz yaptı. Kurulum başarısız oldu. Her şey silindiyse ne yapacağım? PC'yi yeniden başlat diyor.Eki Görüntüle 2266190
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...