Merhaba, ben Intel ekran kartımı güncellemek istiyorum. Bir şey olur mu? Ve nasıl güncellerim? Intel'in sitesinden kendime göre olan güncellemeyi bulamıyorum. Fakat otomatik Intel güncelleme uygulaması indirdim. Intel Driver Support Assistant. Burada 3 tane güncelleme veriyor. Ama ben sistemimde olan ekran kartımla güncelleyecek olan Intel ekran kartımın aynı olduğundan emin değilim.
Hocam muhtemelen Intel ekran kartları driverları kaldırıldı. Ve yenileri kurulurken kurmadı. Ya gene her şeyi kurarken her şey sarpa sararsa? Bu arada NVIDIA ne alaka?
@brtcrdk Intel HID sürücüsünü değil ekran kartı - A5 v16.7 550 MB'lık dosyayı indireceksin. Link paylaşılmıyor, internetim sınırlı ondan dolayı tarif ediyorum.
@Jellyel7 Stabilite ve performans açısından NVIDIA sürücüsü de Intel kadar önemli.
@brtcrdk Intel HID sürücüsünü değil ekran kartı - A5 v16.7 550 MB'lık dosyayı indireceksin. Link paylaşılmıyor, internetim sınırlı ondan dolayı tarif ediyorum.
@Jellyel7 Stabilite ve performans açısından NVIDIA sürücüsü de Intel kadar önemli.