Hocam 2 hafta önce komşudan laptop aldım içinde Intel ekran kartı var. Valorant indirdim oynadım. Ama Valorant'a yeni gelen güncellemeden sonra ekran kartı çöktü hatasını alıyorum. Birçok yerden araştırdım. Herkes ekran kartı sürücüsünü silip tekrar indirmeyi önermiş. Yani biraz riskli bir işlem olduğu için yapmaya korkuyorum. Riskliden kastığım bazı kişilerde hatalar falan olmuş. Sizce yapmalıyım? Yoksa başka bir yolu var mı?
Hocam biraz daha detayli yazayım içimde kaldı
DDU ile silmek riskli bir şey değildir silinince Windows'un driveri devreye giriyor siz gidip geri Intel driveri yükleyip kuracaksınız driver silinirken ve yüklenirken ekran gidip gelebilir korkmayın normal bir şey bu.
Valorant sistem isteyen oyun değil
Hocam DX11 hatası alıyorsanız bu sistem eski olduğu içindir yazılımsal olarak düzeltilemez maalesef yeni bilgisayar almak gerekir Valorant için
Valorant sistem isteyen oyun değil
Hocam DX11 hatası alıyorsanız bu sistem eski olduğu içindir yazılımsal olarak düzeltilemez maalesef yeni bilgisayar almak gerekir Valorant için
Hocam şöyle anlatayım. Laptopu açtıktan sonra ilkinde oyuna girdiğimde ekran kartı sürücüsü çöktü hatası, ikinci kez girdiğimde ise DX11 hatası alıyordum. Ama YouTube'dan bir şekilde düzelttim o sorunu. Şu an tek sorun ekran kartı hatası
Hocam şöyle anlatayım. Laptopu açtıktan sonra ilkinde oyuna girdiğimde ekran kartı sürücüsü çöktü hatası, ikinci kez girdiğimde ise DX11 hatası alıyordum. Ama YouTube'dan bir şekilde düzelttim o sorunu. Şu an tek sorun ekran kartı hatası.