SSPLASH Decapat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 13 2 Nisan 2020 #1 Merhaba dün Windows 7'den 8'e geçtim. Bugün Intel ekran kartını günceller iken ekran gitti. Güvenli moda alıp düzelttikten sonra ise bir daha denedim fakat yine aynı sorun ile karşılaştım. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2020
Merhaba dün Windows 7'den 8'e geçtim. Bugün Intel ekran kartını günceller iken ekran gitti. Güvenli moda alıp düzelttikten sonra ise bir daha denedim fakat yine aynı sorun ile karşılaştım. Yardımcı olur musunuz?
Alperen Ceylan Kilopat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 771 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Istanbul/Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aviyonik Sistemler Mühendisi 2 Nisan 2020 #2 Bilgisayarınız dizüstü mü masaüstü mü? Artı 0 Eksi
KS KS SSPLASH Decapat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 13 3 Nisan 2020 #3 Alperen Ceylan dedi: Bilgisayarınız dizüstü mü masaüstü mü? Genişletmek için tıkla... Dizüstü Arkadaşlar çözümünü buldum. PC'nin Power tuşuna uyku modunu atadım ekran gittiğinde bekleme moduna alıp biraz bekleyip açtım, sonrasında düzelmişti. Başlığı editlemeyi bilmediğim için yazamadım özür dilerim. Son düzenleme: 3 Nisan 2020 Artı 0 Eksi
Alperen Ceylan dedi: Bilgisayarınız dizüstü mü masaüstü mü? Genişletmek için tıkla... Dizüstü Arkadaşlar çözümünü buldum. PC'nin Power tuşuna uyku modunu atadım ekran gittiğinde bekleme moduna alıp biraz bekleyip açtım, sonrasında düzelmişti. Başlığı editlemeyi bilmediğim için yazamadım özür dilerim.