Intel ekran kartlarında neden eski DirectX sürüm destekleri yok?

TridentKng

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar DirectX12 mimarisi ile yapılmış farklı marka kartlar bile eski DirectX oyunlarını driver içinde destekliyor. Intel ekran kartlarında neden bu destek yok? Senelerdir eski DirectX sürümü ile alakalı hiçbir güncelleme yapmıyorlar. Güncelleme yapıp veya yapmamaları pek umurumda değil ancak neden bu desteği driverlara eklemiyorlar ki? Maliyeti mi fazla veya bununla alakalı çalışanları mı yok? Bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar DirectX12 mimarisi ile yapılmış farklı marka kartlar bile eski DirectX oyunlarını driver içinde destekliyor. Intel ekran kartlarında neden bu destek yok? Senelerdir eski DirectX sürümü ile alakalı hiçbir güncelleme yapmıyorlar. Güncelleme yapıp veya yapmamaları pek umurumda değil ancak neden bu desteği driverlara eklemiyorlar ki? Maliyeti mi fazla veya bununla alakalı çalışanları mı yok? Bilgisi olan var mı?

Acını anlıyorum Intel Arc serisini ilk deneyimleyenlerden olarak çoğunluk b serisini al çok iyi diye tanıtırken driverin sorunlu olduğunu anlatıp forumda beğenmedim topluyordum bu noktada yapacak bir şey yok tamamen şirket politikası. Arc A750 ile driver kaynaklı mavi ekranlara maruz kaldığım için hala nisan driverlarını kullanıyorum.

Acını anlıyorum Intel Arc serisini ilk deneyimleyenlerden olarak çoğunluk b serisini al çok iyi diye tanıtırken driverin sorunlu olduğunu anlatıp forumda beğenmedim topluyordum bu noktada yapacak bir şey yok tamamen şirket politikası. Arc A750 ile driver kaynaklı mavi ekranlara maruz kaldığım için hala nisan driverlarını kullanıyorum.

Bende B580 kullanıyorum. Normalde 5060 Ti için para biriktirmiştim hatta alacaktım ancak hem sınav seneme gireceğim hem de paramı farklı şekilde kullanmak daha mantıklı geldiği için B580 ile devam edeceğim. Oynamak istediğim oyunları oynuyor muyum oynuyorum ancak sistemi aldığım paraya değdi mi değmedi daha iyi sistemler alınabilirdi. Gerçekten Intel batmaya mahkum bir şirket artık benim gözümde. Umarımda yakında batar giderler. Kullanıcılarını bu kadar önemsemeyen başka bir şirket yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı