R rangerqs Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 394 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #1 Bilgisayarımın ekran kartının temizliğini yaptım ve geri taktım, sonra açtığımda bu sorun ile karşılaştım. Görselini de aldım. Şimdiden teşekkürler.
Bilgisayarımın ekran kartının temizliğini yaptım ve geri taktım, sonra açtığımda bu sorun ile karşılaştım. Görselini de aldım. Şimdiden teşekkürler.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 11 Şubat 2021 #2 Windows® için Intel® Ağ Bağdaştırıcı Sürücüsü® 10 Windows® 10 için Intel® Ağ Bağdaştırıcısı sürücüleri sürüm 26.4'ünü kurulur. downloadcenter.intel.com Galiba sürücüsünü güncellemek gerekiyor. Bu İntel'e ait olan internet bağdaştırıcısı. Yanında ünlem olması sürücüsü güncel değil anlamına geliyor galiba. Artı 1 Eksi
Windows® için Intel® Ağ Bağdaştırıcı Sürücüsü® 10 Windows® 10 için Intel® Ağ Bağdaştırıcısı sürücüleri sürüm 26.4'ünü kurulur. downloadcenter.intel.com Galiba sürücüsünü güncellemek gerekiyor. Bu İntel'e ait olan internet bağdaştırıcısı. Yanında ünlem olması sürücüsü güncel değil anlamına geliyor galiba.
S ScouldTR Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #3 283156 dedi: Windows® için Intel® Ağ Bağdaştırıcı Sürücüsü® 10 Windows® 10 için Intel® Ağ Bağdaştırıcısı sürücüleri sürüm 26.4'ünü kurulur. downloadcenter.intel.com Galiba sürücüsünü güncellemek gerekiyor. Bu Intel'e ait olan internet bağdaştırıcısı. Yanında ünlem olması sürücüsü güncel değil anlamına geliyor galiba. Genişletmek için tıkla... Bende sürücü güncel demesine rağmen ünlem devam ediyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
283156 dedi: Windows® için Intel® Ağ Bağdaştırıcı Sürücüsü® 10 Windows® 10 için Intel® Ağ Bağdaştırıcısı sürücüleri sürüm 26.4'ünü kurulur. downloadcenter.intel.com Galiba sürücüsünü güncellemek gerekiyor. Bu Intel'e ait olan internet bağdaştırıcısı. Yanında ünlem olması sürücüsü güncel değil anlamına geliyor galiba. Genişletmek için tıkla... Bende sürücü güncel demesine rağmen ünlem devam ediyor.
KS KS R rangerqs Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 394 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #4 ScouldTR dedi: Bende sürücü güncel demesine rağmen ünlem devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Dostum evet, sürücü yüklenmiyor. Ethernet kartında bir sıkıntı oluyor veya anakartı kabloları ile birlikte sökerek 5 gün boyunca beklemelisin. Ben öyle çözdüm açıkçası. Artı 0 Eksi
ScouldTR dedi: Bende sürücü güncel demesine rağmen ünlem devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Dostum evet, sürücü yüklenmiyor. Ethernet kartında bir sıkıntı oluyor veya anakartı kabloları ile birlikte sökerek 5 gün boyunca beklemelisin. Ben öyle çözdüm açıkçası.