E EMRE BAYINDIR Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 150 25 Ekim 2023 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli 512GB SSD Ekran kartı RTX 4050 İşlemci i7-13650HX Merhaba yeni Windows 11 yükledim. 2 şey dışında her şey güncellendi. Sadece Intel extension ve Intel corporation extension güncellenmedi. Nasıl yapabilirim ? Olmazsada gözükmesini istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2023
Merhaba yeni Windows 11 yükledim. 2 şey dışında her şey güncellendi. Sadece Intel extension ve Intel corporation extension güncellenmedi. Nasıl yapabilirim ? Olmazsada gözükmesini istemiyorum.
RoCoKo Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 564 Çözümler 19 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Her Türlü İş Yapılır 26 Ekim 2023 #2 Laptopunuzun sitesine girip Windows 11 için olan tüm sürücüleri kurun, olmazsa şunu uygulayın: Bilinmeyen Aygıt Sürücüsünü Kolayca Bulma İşletim sistemi kurduktan sonra karşımızda genellikle çıkan en büyük sorun, tanınmayan aygıtlardır. Halbuki aygıtların sürücülerini bulmak aslında çok www.technopat.net Artı 0 Eksi
Laptopunuzun sitesine girip Windows 11 için olan tüm sürücüleri kurun, olmazsa şunu uygulayın: Bilinmeyen Aygıt Sürücüsünü Kolayca Bulma İşletim sistemi kurduktan sonra karşımızda genellikle çıkan en büyük sorun, tanınmayan aygıtlardır. Halbuki aygıtların sürücülerini bulmak aslında çok www.technopat.net