XandX Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #1 Intel Extreme Tuning'i kurdum açmaya bastım fakat "unable to start Intel Extreme Tuning Utility because the drivers are not present" hatası karşıma çıktı. Sürücülerim da eski değil hepsini güncel tutuyorum neden böyle diyor olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2022
Intel Extreme Tuning'i kurdum açmaya bastım fakat "unable to start Intel Extreme Tuning Utility because the drivers are not present" hatası karşıma çıktı. Sürücülerim da eski değil hepsini güncel tutuyorum neden böyle diyor olabilir?
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #2 Driver'larla alakalı sorun var galiba, kurulu değil hepsi Artı 0 Eksi
KS KS XandX Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #3 mike_wazowski_bruh dedi: Driver'larla alakalı sorun var galiba, kurulu değil hepsi Genişletmek için tıkla... Peki hangi driverların eksik olduğunu nasıl saptayabilirim çoğu kişi harici uygulamalar kullanmamamı tavsiye etti. Artı 0 Eksi
mike_wazowski_bruh dedi: Driver'larla alakalı sorun var galiba, kurulu değil hepsi Genişletmek için tıkla... Peki hangi driverların eksik olduğunu nasıl saptayabilirim çoğu kişi harici uygulamalar kullanmamamı tavsiye etti.
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #4 XandX dedi: Peki hangi driverların eksik olduğunu nasıl saptayabilirim çoğu kişi harici uygulamalar kullanmamamı tavsiye etti. Genişletmek için tıkla... windows update > isteğe bağlı > hepsini kur Artı 0 Eksi
XandX dedi: Peki hangi driverların eksik olduğunu nasıl saptayabilirim çoğu kişi harici uygulamalar kullanmamamı tavsiye etti. Genişletmek için tıkla... windows update > isteğe bağlı > hepsini kur