Intel G1610 ve ECS H61H2-MV Sisteme Ekran Kartı Önerisi

FEDERALL

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sevgili arkadaşlar. Şu an kullandığım sisteme GTX950 veya GTX960 almayı düşünüyorum. Ama kullandığım sistem maalesef Casper marka hazır bir sistem. Sizce GTX 960 alınabilir mi? Ekran kartı iyi uyumlu olur mu? Bütcem düşük olduğu için sıkıntıdayım. Özellikle; GTA 5 gibi oyunlarda sıkıntı çıkarır mı? Şu an kullandığım sistemin özellikleri ve fotoğrafı:
  • 6 GB 1666MHz RAM
  • ECS H61H2-MV anakart
  • 400W PSU
  • Seagate 500 GB HDD
  • Intel® Celeron® G1610 İşlemci 2M Önbellek, 2.60 GHz

Bütçen kısıtlıysa ve yeni sistem toplayamıyorsan yapabileceğin en mantıklı yükseltme son BIOS güncellemesini yapıp Aliexpress'ten 190 liraya Xeon E3 1220 alıp takmak olacaktır. O hurdalık işlemciyle ekran kartını yükseltsende bir şey ifade etmez. Bütçenize göre RX 560 veya GT 1030 alabilirsiniz. RX 560 almaya karar verirseniz güç kaynağınızı mecbur değiştirmek zorundasınız. Yükseltme için 12v kanalından 17 amper yetersiz. Monitörünüz 1080P mi 768P mi?

Tahmini Teslimat Zamanı

Son düzenleme:
Beyfendi ben ayhan yazıyı paylaşanım . Öncelikle bios gücellemesini yapamıyorum. GTX960 ' olan ekran kartını alırsam hiç bir etkisi olmaz mı ? Bütcem kısıtlı olduğundan anakartı ram' i ve işlemciyi 1-2 ay sonra alıcağım hepsini birlikte alamıyorum. Ekran kartını aldığım gün güç kaynağını da alıcam . Sizce şu anki işlemcim ve anakartım GTX960 'a zararı olurmu ? Lütfen 1-2 dakikanızı alabilirmiyim ?

Öncelikle bios gücellemesini yapamıyorum.
Yapamama sebebiniz nedir? Nerede takılıyorsunuz veya nasıl bir hata ile karşılaşıyorsunuz?

GTX960'olan ekran kartını alırsam hiçbir etkisi olmaz mı?
İşlemciniz GTX 960 için çok yetersiz. Darboğaz yüzdesi çok fazla. Bu sistemi oyun sistemi haline getirmek için Xeon E3-1220 takıp ikinci el GTX 960 performansında bir kart alacaksınız. Monitörünüz 768P mi yoksa 1080P mi? Tekrar söylüyorum o işlemci ile oyun hayalleri kurmayın. İşlemciniz E8400 ile hemen hemen aynı performansta. O işlemciye takabileceğiniz en baba ekran kartı R7 240.

Yapamama sebebiniz nedir? Nerede takılıyorsunuz veya nasıl bir hata ile karşılaşıyorsunuz?
Anakartı alalı 4 yıl oldu. Aldığım günden beri bios güncellemesi yapmadım yapamadım bir sıkıntı çıkar diye açıkçası korktum. Anakartımın modeli ; ECS H61H2-MV 'dir. Nasıl yapılacağını bilmiyorum.Tarif ederseniz elimden geldiğince dua ederim

SYSTEM\afuwin64\afuwinguiP.exe'yi çalıştırıp .CAP dosyasını seçip flashlama işlemini başlatıp güncellemenin bitmesini bekleyin.

BIOS
Usta bir sorum olucaktı ; Usb 'ye gerek varmı ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…