B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2013 #11 Murat5038 dedi: Bios güncel mi Bios Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, daha önce güncelleyecektim ama bulamamıştım. Bu arada, format atmayı denediğimde ise kurulum ekranına geçemiyorum böyle kalıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2013
Murat5038 dedi: Bios güncel mi Bios Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, daha önce güncelleyecektim ama bulamamıştım. Bu arada, format atmayı denediğimde ise kurulum ekranına geçemiyorum böyle kalıyor.
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 20 Ağustos 2013 #12 Bence bu bilgisayar göğe ermiş. Eline asaya benzer bir şey al ve Reparo ! de denemekten zarar olmaz.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2013 #13 sercan2124 dedi: Bence bu bilgisayar göğe ermiş. Eline asaya benzer bir şey al ve Reparo ! de denemekten zarar olmaz. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı.
sercan2124 dedi: Bence bu bilgisayar göğe ermiş. Eline asaya benzer bir şey al ve Reparo ! de denemekten zarar olmaz. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı.
fukuli053 Hectopat Katılım 20 Haziran 2013 Mesajlar 262 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul/Kartal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ağustos 2013 #14 Buna kursana Mac OS X
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2013 #15 fukuli053 dedi: Buna kursana Mac OS X Genişletmek için tıkla... Kurucamda bu DVD'den BOOT etmiyor. Bu sadece Sandisk 4 GB USB'yi BOOT ediyor, Nires'h yada iAtkos onun içine sığmıyor. 8 GB USB Var ama BOOT etmiyor.
fukuli053 dedi: Buna kursana Mac OS X Genişletmek için tıkla... Kurucamda bu DVD'den BOOT etmiyor. Bu sadece Sandisk 4 GB USB'yi BOOT ediyor, Nires'h yada iAtkos onun içine sığmıyor. 8 GB USB Var ama BOOT etmiyor.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.472 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 20 Ağustos 2013 #16 Anakart modelinizi + Aida64 ile Bios sürümünü öğren tarih ve sürümü. Elinizdeki Windows 8 iso kaydı sitemizdeki değilse sitemizden indirin.
Anakart modelinizi + Aida64 ile Bios sürümünü öğren tarih ve sürümü. Elinizdeki Windows 8 iso kaydı sitemizdeki değilse sitemizden indirin.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2013 #17 Murat5038 dedi: Anakart modelinizi + Aida64 ile Bios sürümünü öğren tarih ve sürümü. Elinizdeki Windows 8 iso kaydı sitemizdeki değilse sitemizden indirin. Genişletmek için tıkla... Windows 8 İSO dosyasını sitemizden indirdim. Yanlız Windows açılmıyor, format atmaya çalışıyorum. - - - Güncellendi - - - Anakart : İntel G31/33
Murat5038 dedi: Anakart modelinizi + Aida64 ile Bios sürümünü öğren tarih ve sürümü. Elinizdeki Windows 8 iso kaydı sitemizdeki değilse sitemizden indirin. Genişletmek için tıkla... Windows 8 İSO dosyasını sitemizden indirdim. Yanlız Windows açılmıyor, format atmaya çalışıyorum. - - - Güncellendi - - - Anakart : İntel G31/33
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.472 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 21 Ağustos 2013 #18 Anakart modelinizi Sistem açılmıyorsa kasayı açıp Anakartın üstüne bak, verdiğin Anakart modeli sandığın chipset modelleri oluyor. Bios sürümünü de Biosa girip information'dan öğrenebilirsin.
Anakart modelinizi Sistem açılmıyorsa kasayı açıp Anakartın üstüne bak, verdiğin Anakart modeli sandığın chipset modelleri oluyor. Bios sürümünü de Biosa girip information'dan öğrenebilirsin.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2013 #19 Anakart : Foxconn G31MV(-K) BIOS : Phoenix - Award BIOS v6.00PG
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 21 Ağustos 2013 #20 Berkant Ayhan Karabudak dedi: Denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Helal olsun en azından denemişsin.
Berkant Ayhan Karabudak dedi: Denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Helal olsun en azından denemişsin.