Intel G3250 ve 750 Ti Darbogaz

Daha fazla  
İşlemci : Intel G3250 3.2GHz

Anakart : Casper H81H3 - M7

Ekran Kartı : Amd Radeon R5 220 [Degişicek.]

PSU : Casper 250W PSU [Degişicek.]

Hdd : WD Blue 500GB

Bellek : 8Gb

Arkadaşlar. Bu sisteme Corsair 500W PSU ve Asus GTX 750Ti takmayı düşünüyorum. Bu sistemde işlemci ekran kartına darbogaz yapabilir mi ?

Konu hakkında kesin bir bilgim yok. Ama o işlemcinin open world oyunlarda sorun yaratacağını düşünüyorum. Yine de kesin bir bilgi değil

Kendim kullandığım için söylüyorum işlemci düşük bütçeli kullanıcılar için iyi güzel fakat GTA 5 gibi açık dünya oyunlarında yeterli değil. Bu nedenle GTA 5 oynamak istersen VSync ayarını HALF yapmalısın. Onun dışında işlemciyi 4.40 GHz' ye O.C yaparsan darboğaz sorunu ortadan kalkar. Ama bir yandan da darboğaz sorunu oyundan oyuna göre değişir.

O işlemci 4. 40 Ghz görür mü sence ?

G3258 e en yüksek takılacak kart GTX 750 Ti dir. Aylardır kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım, en az 4.3 Ghz ye çıkarmanız lazım. Ancak ileriye dönük olsun istiyorsanız i3 6100 veya i3 4160 alabilirsiniz.

G3258 e en yüksek takılacak kart GTX 750 Ti dir. Aylardır kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım, en az 4.3 Ghz ye çıkarmanız lazım. Ancak ileriye dönük olsun istiyorsanız i3 6100 veya i3 4160 alabilirsiniz.
Güldürmeyin beni. GTX TITAN X takıldığını gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…