Intel G3258, GTX 750 Ti ve ASUS B85M PC Toplama

hellboyy

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir bilgisayar dizmeyi düşünüyorum. Bunun için bazı analizler yaptım. Seçtiğim parçalar bunlar bi göz atıp tafsiyelerde bulunursanız çok sevinirim :)
  • Intel G3285 işlemci
  • Asus B85M Gamer Anakart
  • GTX 750ti Ekran Kartı
  • Gskıll 8 GB Ram
  • 120 GB Kingston Hyper x Fury SSD
  • 650 Watt güç kaynağı
  • T2 Fan
Evet arkadaşlar hata varsa affola. Yorum yapıp tafsiyelerde bulunursanız memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekür ederim recep bey aslında ben de bunu merak ediyordum. Peki böyle bi sistemi siz nasıl yorumlarsınız?

İyi de intel 20. yıla özel işlemci olan 3258 birçok anakarta overclock yapabiliyor ve performansını i5 seviyesine yükseltebiliyor. Bence muazzam bir işlemci.

Evet bir i5 olmayabilir fakat i5'inde kendi içinde modelleri var ve bu modellerin çoğunu geçmiş bir işlemci. Üstelik hem ucuz hem de istenilen performansı bu sisteme fazlasıyla verebilir.

Evet bir i5 olmayabilir fakat i5'inde kendi içinde modelleri var ve bu modellerin çoğunu geçmiş bir işlemci. Üstelik hem ucuz hem de istenilen performansı bu sisteme fazlasıyla verebilir.

Her oyunda değil. Biz sistemi topladığımızda GTA 5 çıkmamıştı. GTA 5'i yine oynatıyor ama darboğaz yapıyor. Tabii ki fiyatına göre GTA 5 oynatabilmesi bile bir mucize ve tek çekirdek performansı OC ile harika, i5'i geride bıraktığı durumlar var lakin oyunlar artık çoklu çekirdek kullanımına yöneliyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı