Intel G3258 ve GTX 970 Tabanlı Sistem

katycats

Kilopat
Daha fazla  
  • Zalman Z3
  • Corsair VS650
  • G3258
  • MSI PC Mate Z97
  • Zotac GTX 970 AMP Extreme edition
  • Coolor Master Seidon V120
  • Corsair 1866 Vengaence 2x4
Arkadaşlar sistemi bugün itibariyle satın aldım. Sorularınız varsa buyrun.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci overclock ile harikalar yaratıyor videolarını izledik iki bölüm halinde ama benim merak ettiğim şey, harika bir ekran kartın var (hayırlı olsun), bu işlemci (overclocklu hali ile) bu ekran kartında darboğaz oluşturdu mu?

Deneme fırsatın oldu ise aktarır misin?

Topladıktan sonra oyunlardaki CPU ve GPU kullanımını gösteren resimler paylaşırsan çok iyi olur.

Bende g3220 vardı ve videosunu çektim, Burda ise performansı var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Bu video bana aittir.

Bana kalırsa darboğaz yapabilir,Siz en iyisi fx 6300 yanına gtx 970 kombinini kullanabilirsiniz.

Bende g3220 vardı ve videosunu çektim, Burda ise performansı var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Not: Bu video bana aittir.

Bana kalırsa darboğaz yapabilir,Siz en iyisi fx 6300 yanına gtx 970 kombinini kullanabilirsiniz.

Fx 6300'de GTX 970 ile darboğaz oluşturabilir. Bana kalırsa o.c yapılmış G3258 daha iyi bir seçim olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı