K katycats Kilopat Katılım 2 Kasım 2014 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2014 #1 Zalman Z3 Corsair VS650 G3258 MSI PC Mate Z97 Zotac GTX 970 AMP Extreme edition Coolor Master Seidon V120 Corsair 1866 Vengaence 2x4 Arkadaşlar sistemi bugün itibariyle satın aldım. Sorularınız varsa buyrun. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2014
Zalman Z3 Corsair VS650 G3258 MSI PC Mate Z97 Zotac GTX 970 AMP Extreme edition Coolor Master Seidon V120 Corsair 1866 Vengaence 2x4 Arkadaşlar sistemi bugün itibariyle satın aldım. Sorularınız varsa buyrun.
Go to Hell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 1.027 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2014 #2 G3258'e O.C yaptınız mı ? Ayrıca anakart aşırı pahalı gitmiş işlemcinin yanına, hayırlı olsun .
BARON™ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Yer Papua Yenigine Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2014 #3 Hayırlı olsun iyi bir seçim olmuş hocam. Sadece Zotac yerine Gigabayt yada MSİ düşünseydin, en kısa sürede oyun testlerini bekliyorum
Hayırlı olsun iyi bir seçim olmuş hocam. Sadece Zotac yerine Gigabayt yada MSİ düşünseydin, en kısa sürede oyun testlerini bekliyorum
S Sertürk76 Ziyaretçi 25 Kasım 2014 #4 Öncelikle hayırlı olsun G3258'in overclock performansını paylaşmanızı rica ediyorum bende bu işlemciyi alacağım.
Öncelikle hayırlı olsun G3258'in overclock performansını paylaşmanızı rica ediyorum bende bu işlemciyi alacağım.
Şahap Tanrıkulu Megapat Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 334 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uluslararası İlişkiler Öğrencisi 26 Kasım 2014 #5 İşlemci overclock ile harikalar yaratıyor videolarını izledik iki bölüm halinde ama benim merak ettiğim şey, harika bir ekran kartın var (hayırlı olsun), bu işlemci (overclocklu hali ile) bu ekran kartında darboğaz oluşturdu mu? Deneme fırsatın oldu ise aktarır misin?
İşlemci overclock ile harikalar yaratıyor videolarını izledik iki bölüm halinde ama benim merak ettiğim şey, harika bir ekran kartın var (hayırlı olsun), bu işlemci (overclocklu hali ile) bu ekran kartında darboğaz oluşturdu mu? Deneme fırsatın oldu ise aktarır misin?
deliogz Kilopat Katılım 11 Kasım 2014 Mesajlar 107 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Kasım 2014 #6 O anakartta oc yapılmıyor diye biliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2014
AlphaOMG Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Kasım 2013 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2014 #7 Z97 çipsetli anakart olduğu için overclock yapmaya müsait.
Cryptic Megapat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 757 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Electronic Hardware Design Engineer 26 Kasım 2014 #8 Topladıktan sonra oyunlardaki CPU ve GPU kullanımını gösteren resimler paylaşırsan çok iyi olur.
Mertt Kazancii Hectopat Katılım 1 Nisan 2013 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2014 #9 Bende g3220 vardı ve videosunu çektim, Burda ise performansı var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Bu video bana aittir. Bana kalırsa darboğaz yapabilir,Siz en iyisi fx 6300 yanına gtx 970 kombinini kullanabilirsiniz.
Bende g3220 vardı ve videosunu çektim, Burda ise performansı var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Bu video bana aittir. Bana kalırsa darboğaz yapabilir,Siz en iyisi fx 6300 yanına gtx 970 kombinini kullanabilirsiniz.
GÖKALP ÇEVİK Hectopat Katılım 4 Kasım 2014 Mesajlar 379 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2014 #10 Silinen üye dedi: Bende g3220 vardı ve videosunu çektim, Burda ise performansı var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Bu video bana aittir. Bana kalırsa darboğaz yapabilir,Siz en iyisi fx 6300 yanına gtx 970 kombinini kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fx 6300'de GTX 970 ile darboğaz oluşturabilir. Bana kalırsa o.c yapılmış G3258 daha iyi bir seçim olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Silinen üye dedi: Bende g3220 vardı ve videosunu çektim, Burda ise performansı var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Bu video bana aittir. Bana kalırsa darboğaz yapabilir,Siz en iyisi fx 6300 yanına gtx 970 kombinini kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fx 6300'de GTX 970 ile darboğaz oluşturabilir. Bana kalırsa o.c yapılmış G3258 daha iyi bir seçim olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et